2013. október 16., szerda

Testvérháború IV. rész 3. fejezet

Előzmény: Testvérháború - Prológus
Közvetlen előzmény: Testvérháború IV. rész 2. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1997

*****************************************************************


Frances leparkolt a ház előtt és Katie-re nézett. Aztán kiszállt a kocsiból és kinyitotta az ajtót. Katie kiszállt a kocsiból és a másik nő szemébe nézett. Hirtelen ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy átölelje Frances-t. A nő pedig úgy érezte, meg kell hogy védje ezt a lányt, akit mindennél jobban szeret. Az ajtóhoz vezette Katie-t és előhorgászta a kulcsát.
Miután beléptek, Frances a lépcső felé vezette a feleségét. Segített neki lezuhanyozni, hogy utána az ágyba fektesse. De Katie csak megállt a fürdőszoba előtt és reménytelenül bámult maga elé. Frances felsóhajtott.
– Segítek – vezette be s fürdőszobába.
Katie úgy érezte, forog vele a világ. Tudta, hogy Frances sosem szűnt meg őt szeretni. Közel akarta érezni őt magához. Érezni akarta a teste melegét. De meg se mozdult, miközben Frances gyengéden levetkőztette. Amikor ujjai a lány bőréhez értek, mindketten megremegtek az elfojtott vágytól.
Amikor végzett, Frances beállította őt a zuhany alá. Aztán ő is elkezdett levetkőzni. Katie türelmesen figyelte, ahogy a nő boxerre vetkőzik és belép mellé. A boxerre nézett, majd a kékesszürke szemekbe. Frances elmosolyodott és letolta az alsóját is, majd fogta a szappant és gyengéden bedörzsölte vele Katie bőrét. A lány élvezte a puha érintéseket és lassan végigmérte Frances meztelen testét, miközben az mögé nyúlt, hogy megnyissa a vízet.
Frances gyengéden mozsgatta a feleségét, gondosan kikerülve az érzékeny pontokat. Nem akart bonyodalmakat. Már azt se hitte, hogy egyszer ismét ilyen intim helyzetbe kerülhet a lánnyal. Katie közelebb lépett hozzá és a nyaka köré fonta a karjait. Az ismerős érzés, ahogy Frances mellei az övéihez simultak, megnyugtatta. Felnyögött, amikor a nő is átkarolta a derekát és magához húzta őt. Katie ekkor lehunyta a szemét és megcsókolta a nőt.
Nyelveik egymásba fonódtak és mindketten halkan nyögdécseltek. Katie szappantól síkos teste Frances-éhez simult. Élvezték egymás közelségét. Most nagy szükségük volt rá, hogy érezzék a másik szeretetét. Frances ismét magához ölelte a lányt és mohón megcsókolta. A zuhany alá húzta őt és engedte, hogy a víz tisztára mossa őket.
Aztán kisegítette Katie-t a zuhany alól és egy törülközőbe bugyolálta. A lány engedelmesen tűrte, hogy megszárítsa őt, majd átvezesse a hálószobába. Könny szökött a szemébe. Sosem hitte volna, hogy egyszer ismét Frances karjaiba simulhat. Magához ölelte a nőt és a nyaka hajlatába fúrt arccal zokogott. Frances gyengéden simogatta őt, igyekezve megnyugtatni. Majd az ágyba húzta a lányt, hogy ott a karjaiba zárja. Aztán egy pillanatra hátra húzódott, hogy megcsodálja a felesége nedves arcát és lehunyt szemeit.
– Katie – suttogta, közel hajolva hozzá, a lány azonban csak egy csókkal válaszolt. Frances felnyögött, ahogy a lány még jobban hozzá simult.
Lassan és szenvedélyesen csókolóztak, de gondolataik teljesen máshol jártak. Aztán Katie elhúzódott, arcát Frances mellei közé temette és halkan zokogott.
– Nem megy.
Frances könnyes szemmel magához ölelte őt.
– Tudom – simogatta a feleségét. – Semmi baj.
Tovább simogatta, amíg a lány lassan álomba nem merült. Bizonyára nagyon kimerült, gondolta Frances, miközben lehunyta a szemét és ő is elszenderedett.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]