2013. október 22., kedd

Testvérháború IV. rész 6. fejezet

Előzmény: Testvérháború - Prológus
Közvetlen előzmény: Testvérháború IV. rész 5. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1997

*****************************************************************


Néhány óra múlva Frances és Katie is elhagyták a kórházat. Csatlakoztak Lucy-hoz és Syrah-hoz egy ünnepi vacsorára. Órákig beszélgettek és örültek William felépülésének. Annak ellenére, hogy így is akadtak problémák. Az orvos elmondta, hogy a törött bal kéz már sosem lesz a régi és a nehézkes beszéd is sokáig megmaradhat. Az egyetlen szó, amit helyesen ki tudott mondani, a “Di” volt.
Frances és Katie sok boldogságot kívántak Syrah-nak és Lucy-nak. Megegyeztek, hogy Syrah továbbra is folytatja a munkaútjait, de olyan sűrűn meglátogatja Lucy-t, ahogy csak tudja. Lucy továbbra is Frances-szel akart dolgozni, aki örült a ragaszkodásának.
Hosszú órák beszélgetése után mindannyian úgy döntöttek, ideje haza menni. Frances és Katie mentek el először, hátrahagyva a sokat mondóan egymásra mosolygó Lucy-t és Syrah-t.


***


Frances előre engedte Katie-t a sötét lakásba. Már este tíz óra volt. Felkapcsolta a lámpát, majd Katie felé fordult. Mindketten boldogan mosolyogtak, hogy a fiuk végre magához tért. Fáradtak voltak, de nem akarták abbahagyni az ünneplést.
Frances megcsodálta Katie gyönyörű mosolyát. Annyira akarta őt, hogy az már szinte fájt. Az alatt a hosszú hónap alatt, mióta haza jött, alig mertek egymáshoz érni. Már egész testük vágyódott a másiké iránt. Gondolataik viszont eddig csak William körül forogtak. De most, hogy a fiú már gyógyulófélben van, végre fellélegezhetnek.
Frances a rádióhoz lépett és keresett valami kellemes zenecsatornát. Katie megigézve bámulta őt, ahogy visszasétál hozzá. Lassan átölelték egymást és Katie a felesége nyaka köré fonta a karjait.
Egymás szemébe néztek, érezve a mindenüket betöltő végtelen szerelmet.
– Katie – suttogta Frances. – Szeretnék mondani valamit.
– Mit? – kérdezte a lány, bár pontosan tudta a választ.
Frances beharapta az alsó ajkát.
– Az alatt a két hónap alatt, amíg távol voltam… – Elfúlt a hangja. – Nem tudtam megnyugodni. Úgy értem, én… csak rád tudtam gondolni, és…
Katie az ajkaira tette a mutatóujját, hogy elhallgattassa és halkan kuncogni kezdett, ahogy Frances arcán megjelent a gyermeki félelem, hogy valami rosszat mondott.
– Nem kell magyarázkodnod – suttogta. – Nem voltunk együtt, nem igaz?
Frances hevesen bólogatott.
– De én veled akarok lenni – ölelte szorosan magához a feleségét. – Kérlek, bízz bennem! Szeretlek. – Könny szökött a szemébe és megcsókolta a még mindig a száján pihenő ujjat. – Kérlek.
Katie elhúzódott és Frances könyörgő szemeibe nézett.
– Bízom benned. – Könny töltötte meg a szemét. És ezúttal komolyan gondolta. Tényleg bízott a nőben. Emlékezett az őszinteségre Syrah szemében. A vállára vonta Frances fejét és gyengéden végigsimított a haján. Aztán két keze közé fogta a felesége arcát és gyengéden megcsókolta. Ajkai elnyíltak, utat engedve Frances nyelvének.
Frances érezte a növekvő gerjedelmet a combjai között. Szorosan magához ölelte Katie-t és a kanapé felé vonta őt. Katie felnézett rá, miközben a nő megszabadult a blézetéről. Aztán megfogta a nő kezét és a derekához húzta, a pólója széléhez.
Engedte, hogy Frances levetkőztesse és megszabadítsa a melltartójától is. Aztán megragadta a nő tarkóját és a melleire húzta az arcát. Frances felnyögött és a szájába vette az egyik kemény mellbimbót.
Egy örökkévalóságnak tűnő ideig kényeztette az érzékeny bimbókat, majd végigcsókolta Katie nyakát, az arcélét és gyengéden megharapta a lány fülcimpáját.
Katie felnyögött és ismét Frances ajkaira tapadt. Nyelveik forró táncot jártak, miközben testük egymáshoz simult. Katie megszabadította a nőt a maradék ruhájától is, miközben egész teste remegett. Annyira vágyott már erre, hogy nem tudott tovább várni.
Frances segített neki megszabadulni a ruháktól, majd amikor már ő is meztelen volt, maga mellé vonta Katie-t a padlóra. A lány a dereka köré kulcsolta a lábait és felnyögött, ahogy Frances ismét a mellei közé temette az arcát.
Kezei bejárták Katie testét, egyre jobban közeledve ágyéka felé. És amikor Katie szemébe nézett, a lány tudta, alig várja, hogy a combjai közé fúrhassa az arcát. A hátára fektette a lányt és fölé hajolt.
Csókokkal hintette be a lány arcát, majd mélyen a gyönyörű zöld szemekbe nézett. Aztán lefelé indult. Végigcsókolt minden négyzetcentiméter bőrt a lány mellein, hasán és combjain.
Katie teste megfeszült és halkan felsikoltott. Frances gyengéden ingerelte őt. Combjai belsejét csókolgatta és az ágyékát nyalogatta. Aztán Katie ismét felsikoltott, ahogy a nyelve belé hatolt és görcsök kerítették hatalmukba a testét.
Frances is felnyögött, ahogy Katie teste megfeszült. A lány az arcába nyomta az ágyékát, majd hangosan felsikoltott, ahogy rátört a végtelen gyönyör.
Hirtelen, nem tudta miért, könny szökött a szemébe.
Frances elengedte őt, majd mellé telepedett és ismét megcsókolta. Katie teljesen elalélt, ahogy megérezte saját nedveit a nő száján.
– Annyira szeretlek, Frances! – nyögte és végigsimított a nő hátán.
Frances felnevetett.
– Ó, Katie! – csókolta meg ismét. – Én is nagyon szeretlek téged.
Katie teljesen elalélt, ahogy ez a nő rá telepedett és minden porcikáját végigcsókolta, és minden egyes csókjával jobban és jobban felizgatta őt. Tudta, hogy mindig is szeretni fogja őt. És, ami a legjobb, őszintén hitte, hogy Frances is örökké szeretni fogja őt.

Egész éjjel szeretkeztek a nappali padlóján, még arra sem véve a fáradtságot, hogy addig elszakadjanak egymástól, amíg bemennek a hálószobába.


Vége a IV. résznek!


******************************************************************************




Ha eljutottál idáig, remélem, kialakult benned egy vélemény a történetről. Hálás lennék, ha ezt megosztanád velem, kommentben, vagy a címre kattintva elérhető kérdőív segítségével. Utóbbi használatához az útmutató itt található. A válaszok ez esetben az egész IV. részre vonatkoznak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]