2013. március 27., szerda

Bárban 1. rész

Írta: myalteregoisahedonist
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. szeptember 5.

**************************************************************************



            Amint megláttam őt a helyiség másik végében, tudtam, meg kell őt kapnom. Lazán a falnak dőlt, kezében egy pohár sörrel, és flegmán figyelte a közelben biliárdozókat, de még így is volt valami hihetetlenül szexi távolságtartó viselkedésében. Az pedig a legkevésbé sem segített, hogy rövid sortot viselt, ami látni engedte hosszú, napbarnított lábait és vékony trikót, ami szabadon hagyta szintén bronzbarna karjait. Egyszerűen gyönyörű volt. Hosszú haj, szép szemek, lágy vonalak. Megtestesített mindent, amit szeretek a nőkben. Még a bárban uralkodó homály sem tudta elkendőzni szépségét. Irigyeltem a sörös poharat, ami az ajkaihoz ért miközben ivott. Szerettem volna, ha az üveg helyét az én ajkaim veszik át. Csókolni akartam övéit, kényeztetni, gyengéden harapdálni, szívogatni. Bármit, csak hozzájuk nyomhassam a számat. És minél többet gondoltam erre a csókra, annál jobban átnedvesedtem.
            Amikor rájöttem, hogy már illetlenül hosszan bámulom őt, inkább visszafordultam a barátaimhoz a bárpultnál. De alighogy ismét felvettem a beszélgetés fonalát, figyelmem megint felé fordult. Valahányszor egy másik lány megközelítette, visszafojtott lélegzettel figyeltem. Irigyeltem a bátorságukat. Nem éreztem magam elég jónak egyszerű farmeromban és pólómban rövid, kócos sötét hajammal. És valahányszor visszautasított egy lányt, a szívem repesett az örömtől, ugyanakkor a szorongás csak nőtt bennem. Ha mindenkit elutasít, nekem mi esélyem lehet?
            Végül, bár remegő kezekkel, hevesen dobogó szívvel, és másodpercenként nyeldekelve, de összegyűjtöttem a bátorságomat, hála az elfogyasztott sörmennyiségnek, és felé vettem az irányt. Fél úton jártam, amikor hirtelen felpillantott és a szemembe nézett. Mintha áramütés ért volna. Megtorpantam egy szívdobbanásnyi időre, mire az ő szája lassan mosolyra húzódott. Éreztem, pontosan tudja, mit csinál. Nincs veszélyesebb egy szép nőnél, aki tisztában van a másokra gyakorolt hatásával. Ennél nincs szexibb a világon.
            Most pedig, hogy ott álltam előtte, teljesen kifogytam a szavakból. Szeretek úgy gondolni magamra, mint magabiztos, pallérozott elmére ha flörtölésről van szó, de ez aznap este nem működött. Tekintete szinte vetkőztetett, ahogy rám mosolygott.
– Ööö… meghívhatlak egy italra? – nyögtem, és azonnal el is átkoztam magam. Ez aztán eredeti volt. Miért nem találtam ki semmit, amit mondhatnék, amikor még odaát ültem? Ő viszont csak mosolygott és megemelte a teli söröspoharát. A fenébe is! Nos, ez úgy tűnik, nem fog működni. – Ööö… rendben. Akkor… legyen szép estéd!
Ahogy elfordultam, hogy visszatérjek a bárpulthoz, kacagás csapta meg a fülem, miközben megragadta a karom.
– Várj egy percet! – A szívem hevesen dobogott a mellkasomban. Visszafordultam, hogy ismét szembe találjam magam vele.
– Igen? – Az agyam teljesen leállt egy pillanatra. Össze kellett szednem magam, mert még a végén teljesen szétcsúszok.
– Mit szólnál egy tánchoz?
Hogyan? – futott át az agyamon. Ez az istennő most tényleg felkért táncolni? De egyáltalán miért gondolkodom ezen?
Félrebillentette a fejét, én pedig csak arra tudtam gondolni, milyen szívesen végignyalnám a nyakát. Érezni akartam az izzadtságot a bőrén. Szemöldöke megemelkedett, én pedig rájöttem, még mindig a választ várja. A fenébe is! Vagy fél percet állhattam ott, mint a sóbálvány. Most biztos azt hiszi, egy kissé zakkant vagyok. De végül csak össze tudtam szedni magam annyira, hogy kinyögjek egy igent. Erre ő megragadta a karom és a tánctér felé húzott.
            Nők tömege töltötte meg a táncteret, de mégis sikerült valahogy helyet találnunk. Viszont arra kényszerültünk, hogy egymáshoz nagyon közel táncoljunk. Nem mintha panaszkodni akarnék. Nagyjából ugyanolyan magas volt, mint én, és ahogy közelebb kerültünk egymáshoz, éreztem melleit az enyémekhez nyomódni. Bimbóim teljesen megkeményedtek, annyira, hogy már fájtak. Átkarolta a vállam, mire én dereka köré fontam a karjaimat. Korábbi idegességem egy pillanat alatt elszállt, ahogy táncolni kezdtünk. Derekát az enyémhez vonta, én pedig ismét rádöbbentem, mennyire felizgultam, ahogy a farmerom anyaga duzzadt csiklómnak dörzsölődött. Hüvelykujjammal a farmerja és a trikója közt simogattam bőrét. Ő pedig előre hajolt és fülemnél éreztem leheletét. Egész testem remegett, bőröm pedig bizsergett.
– Látta, hogy bámulsz – suttogta. – Már vártam, hogy odalépj hozzám.
Ahogy lehelete végigszántott érzékeny bőrömön, egy pillanatra azt hittem, lábaim felmondják a szolgálatot. Ő viszont ezt nem látszott észrevenni, miközben ismét hozzám hajolt.
– Ahogy bámultál – folytatta –, az teljesen felizgatott, már majdnem ki kellett mennem a mosdóba, hogy könnyítsek magamon, de nem tehettem. Tudod miért?
Visszahúzódott, hogy ismét a szemembe nézhessen.
– Miért? – A hangom fátyolos volt az izgalomtól.
– Mert tudtam, hogy sokkal jobb lenne, ha te tennéd meg nekem.
– Már azóta vágyom rád, hogy először beléptem ide és megláttalak a falnak támaszkodni.
Válaszomtól pupillái kitágultak, légzése pedig felgyorsult. Izgatottsága egyértelmű jeleitől összerándult a gyomrom és lüktetni kezdett az ágyékom. Éreztem az ő ágyékából áradó hevületet is, ahogy égeti a combom. Erre torkából halk nyögések törtek föl, ahogy még közelebb húzódott. Ekkor már egyáltalán nem is érzékeltem a körülöttünk egymásnak préselődő testeket. Már csak erre a vonzó nőre tudtam figyelni, aki lassan teljesen elvette az eszem.
            Tekintetem lejjebb csúszott az arcán és figyeltem, ahogy enyhén kidugja a nyelvét, hogy megnedvesítse az ajkait. Majd megvesztem érte, hogy kövessem mozgását vissza a szájába. Lassan előre hajoltam és ajkaihoz nyomtam az enyémeket. Ajkai olyan puhák voltak, hogy sosem akartam őket elengedni. Gyengéden préseltem hozzájuk az enyémeket, és nyelvem végigszaladt az alsó ajkán, bebocsátásért könyörögve. Szája lassan kinyílt, nyelvem pedig azonnal behatolt. Halkan felnyögtem a gyönyörtől. Nem kaphattam belőle eleget. Nyelvem táncot járt az övével, ő pedig felnyögött közben, ágyékát a combomhoz préselve.
            Nem tudom, meddig folytattuk ezt, de amikor visszahúzódott a csókból, éreztem, közel jár a határhoz. Teljesen kipirult, a szíve hevesen vert, és minden porcikája remegett. Az én testem is tűzben égett. Végigcsókolta arcélemet, majd a fülcimpámat kezdte szopogatni, hogy aztán halkan a fülembe zihálja: – Kimegyek a mosdóba. Velem tartasz?
Nem kellett kétszer mondania. Bár minden vér az altestembe szállt, elég tisztán tudtam gondolkodni, hogy bólintsak. Ő pedig csak megragadta a kezem, és a bár hátulja felé húzott.
            Persze, hogy sor állt a mosdó előtt. Várakozás közben ő hátra dőlt a mellkasomnak, feneke pedig az ágyékomnak feszült. Félresöpörtem a haját és gyengéden csókolgatni kezdtem a nyakát. Átkaroltam a derekát, ő pedig kezeimre tette az övéit. Én pedig csak csókolgattam és nyalogattam a nyakát. Körmei a kezembe vájtak, ahogy a teste nekem feszült. Egyre hevesebben szívogattam a bőrét, szemmel látható nyomot hagyva rajta. Egy részem még élvezte is. Mintha ezzel a magamévá tenném őt. Halkan nyögött és lejjebb akarta lökni a kezem, hogy combjai közé nyúljak, de én ellenálltam. Azt akartam, hogy még jobban vágyjon a beteljesülésre.
            Amikor nagy sokára bejutottunk, a sarkában lépkedve követtem őt az egyik fülkéhez, figyelmen kívül hagyva a többi vendég mindent tudó pillantásait. Csak az járt a fejemben, hogy megkapjam ezt a nőt. És alig hogy becsukódott az ajtó mögöttünk, ő már rám is vetette magát. Ajkai az enyémeknek feszültek, csípőjét pedig az enyémnek lökte. Egyik kezem a trikója alá siklott, hogy megérintse kemény mellbimbóját a melltartón keresztül.
            Elhúzta száját a csókból és halkan zihálni kezdett. Ennyi nekem elég volt, másik kezem lecsúszott, és kigombolta a nadrágját. De még mielőtt teljesen eltávolíthattam volna, megragadta a csuklóm és mélyen betolta a kezem a ruhadarab alá. Meglepetten jöttem rá, hogy nem visel alatta bugyit és halkan felnyögtem a felfedezéstől. Tenyeremet pihés szőre karistolta, ahogy lefelé haladtam nedves bejárata felé. Mutató és gyűrűsujjamat használtam, hogy szétnyissam szeméremajkait, középső ujjamat pedig a csiklójára helyeztem, majd lejjebb húztam barlangja bejáratához. Egy ideig köröztem, de már mindketten túl voltunk azon a ponton, hogy sokáig játszadozzunk egymással. Lassan belé toltam az ujjam, mire ő a számba nyögött. Barlangjának fala az ujjamra feszült, én pedig nyögésére nyögéssel válaszoltam, el is felejtkezve már a többi emberről a mosdóban.
            Nyöszörögve könyörgött, hogy folytassam. Nehéz volt manőverezni kezemmel szűk sortjában, de valahogy betornásztam még egy ujjam járatába. Felém lökte csípőjét, hogy teljesen kitöltsem őt, és egyik lábával átkarolta combomat. Hüvelykujjam a csiklójára tapadt, és éreztem, közel áll már a csúcshoz. Feje hátrabicsaklott a falnak, szája pedig elnyílt. Járata lüktetett ujjaim körül, és nedvei elárasztották a kezemet.
            Gyengéden beharapta ajkamat, majd a fülembe suttogta: – Most te jössz.
Mielőtt még bármit is reagálhattam volna, le is térdelt, és lehúzta a nadrágom és a bokszeremet a bokámig. Majdnem felsikoltottam, amikor rájöttem, mire készül. Combjaim már lüktető ágyékom nedveiben úsztak. Csiklóm szinte már könyörgött ajkaiért, és amikor előre hajolt, hogy a szájába vegye, minden porcikám megremegett.
– Ó, a fenébe is!... Nem bírom sokáig.
Elhúzódott tőlem és felnézett rám azokkal a gyönyörű szemekkel.
– Ebben reménykedek, baby.
Átkarolta a lábaimat, és ujjait a fenekembe mélyesztette, miközben belenyalt nyílásomba. Lehunytam a szememet és villámokat láttam cikázni szemhéjam belsején. Beharaptam az ajkamat, hogy gátat szabjak sikolyomnak, miközben ágyékom az arcába löktem. Felemelte a fejét és láttam, hogy mindenét nedveim borítják.
            Az ajtó felől hallatszó kopogtatás térített minket magunkhoz.
– Hé! Végeztetek már? Más is szeretné használni a mosdót.
– Igen! Csak egy pillanat! – kiáltottam vissza. Kitisztult a fejem és rájöttem, hol is vagyok. – Sietnünk kell.
Kuncogva tolta fel nadrágomat, majd ő is felhúzta a sajátját. Amikor felállt, láttam arcán a széles mosolyt, mielőtt sebtében megcsókolt volna.
– Nálad, vagy nálam?
– Nálam – feleltem. – Csak pár mérföldre lakom innen.
Ismét megfogta a kezem és kivezetett a mosdóból. Mindent elfelejtettem, csak őt tudtam elképzelni meztelenül az ágyamban, amitől ágyékom ismét lüktetni kezdett. Ahogy kiléptünk az ajtón, eszembe ötlött valami és megtorpantam, őt is megállásra kényszerítve.
            Megfordult és kérdőn nézett rám, várva, hogy megszólaljak.
– Ezek után hülye kérdésnek hangzik, de… megmondod a neved?

Folytatása következik!

******************************************************************************

Ha eljutottál idáig, remélem, kialakult benned egy vélemény a történetről. Hálás lennék, ha ezt megosztanád velem, kommentben, vagy a címre kattintva elérhető kérdőív segítségével. Utóbbi használatához az útmutató itt található.

Ui.: Ezúttal szeretnélek titeket is bevonni a blog szerkesztésébe. A történet folytatásának fordítását az első részre érkezett visszajelzésektől teszem függővé. Természetesen az ötös értékelés már önmagában is kielégítő jelzés, de egyébként egyéb megjegyzés gyanánt is jelezhetitek, akár kommentben, akár a kérdőíven (Utóbbit csak én látom.), hogy szeretnétek-e folytatást.

1 megjegyzés:

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]