2013. március 7., csütörtök

Vallomás



            Az ember változik. Hajlamosak vagyunk tizenöt-tizenhat évesen azt hinni, most már felnőttünk, már nincs hova fejlődni. Ilyenkor sokan már megsértődünk, ha gyerekként kezelnek minket. De ez egy hatalmas tévedés.
            Félreértés ne essék, nem a tini lányokat és a kamasz fiúkat akarom szapulni. Ennyi idősen én is ilyen voltam, és készséggel elfogadom, van olyan, aki már ebben a korban is hihetetlenül érett. Ismerek is ilyet. De az ember mindig változik. Mindig fejlődik. Hogy még véletlenül se tessen úgy, magamat mások fölé emelem, én is bizonyos tekintetben még most, közeledve a huszonnégyhez, is gyerek vagyok még.
            Kérdés, hogy mikor válunk egyáltalán felnőtté. Kezdek egyre jobban meggyőződni róla, hogy ez egyáltalán nem korfüggő. Negyven-ötven éves korára természetesen már illik az embernek felnőni, még ha meg is őriz valamit a gyermekből, de nem attól lesz felnőtt, hogy már negyven-ötven éves. Mindannyian változunk és komolyodunk, még ha mellette meg is őrzünk egy egészséges gyermeki kíváncsiságot, az újra való nyitottságot és a világ újdonságaira való rácsodálkozás képességét. Komolyodunk, míg végül átlépünk egy határt, amin túl már joggal mondhatjuk magunkat felnőttnek. Hogy ez a határ hol van, azt nem tudom. El lehet erről vitatkozni.
            Ez a változás és komolyodás lemérhető abban is, mi érdekli az embert, mi hozza lázba. Nekem ez az egész most egy nagyon profán dolog kapcsán jutott eszembe, és mivel kapcsolódik is a bloghoz, gondoltam, megosztom veletek.
            Ahogy olvasom az erotikus történeteket, az elmúlt időkben már egyre nagyobb hányadban azért, mit lehetne lefordítani, egyre jobban tudatosul bennem a változás, hogy milyen típusú történetek vonzanak.
            Elég korán kezdtem a foglalkozást ezzel a témával. Az első történetet (foglalkozzunk most csak ezzel!) talán úgy tizennégy évesen olvashattam. Lassan tíz éve. Belegondolni is szörnyű. Akkoriban, a következő években, még elsősorban az érdekelt, ami a legtöbb tizenévest. A szex. Mégpedig a legmocskosabb formájában. Én is azoknak a csoportjába tartoztam, akik akkor voltak boldogok, ha minimális körítés mellett egy jó szaftos aktus-leírást olvashatnak. Ez módosult pár év alatt oda, hogy már igényeltem, hogy legyen a szex mellé némi hiteles, valóságszagú körítés is, ne csak durr-bele. De a lényeg akkor is azon volt, hogy alapozzuk meg, aztán jöhet a jó öreg himi-humi. És ez volt az az időszak, amikor a való életben is csak arra vágytam, hogy láthassak egy meztelen csajt… vagy pasit, és, uram bocsá, bekerülhessek a combjai közé. Hogy ki az, milyen ember, a legkevésbé sem érdekelt, csak jól nézzen ki. Persze én is átéltem a mély csodálattal teli kamaszszerelmeket, de ez egy egészen más tészta.
            Mára már teljesen más lettem. Csak mosolyogva gondolok vissza azokra a szertelen éveimre, amikor még túlbuzogtak bennem a hormonok. Persze, ennek is megvan a maga ideje, most viszont már az ilyen történetek (maradva az erotikus történeteknél) nem kötnek le. Kinőttem már az iskolás korból. Már egyre kevésbé izgatnak azok a történetek, ahol az iskolás lány belezúg a tanárbácsijába/nénijébe, vagy az osztálytársába és elcsábítja. Félreértés ne essék, ez is lehet jó, de már egyre kevésbé az én világom. Pár éve nem hittem volna, hogy egyszer eljön az az idő, amikor ezek már nem izgatnak fel, de eljött.
            Azt vettem észre magamon, hogy már egyre inkább az érzelmek válnak fontosabbá számomra, mind a történetekben, mind a való életben. Régen még toporzékoltam, ha egy történetben nincs szépen, grafikusan leírt szexjelenet, ma már ott tartok, talán jobban is tetszik, ha nincs.
            Az erotikát szeretem, amibe számomra már inkább a buja pillantások, érintések, a szerelmes ölelések és csókok tartoznak bele, mint a vad szeretkezések. Régen az bőven elég volt nekem, ha két jól kinéző emberről szól a történet, akik vonzónak találják egymást, ezért ágyba bújnak. Ma már jobban tetszik, ha a kapcsolat mögött már sokkal mélyebb érzések vannak. Legyen ez plátói szerelem, kamaszos románc, vagy mély, életre szóló kötelék.
            A való életben is ezt veszem észre magamon. Régen nagy kalandor voltam, nem tagadom. Rohantam a szoknyák után, és élveztem, ha a pasik megbámulnak. Nem volt több vágyam, mint hogy minél több pár comb közé bekerüljek. Mostanra viszont már eljutottam oda, amit még nem is olyan régen is elképzelhetetlennek tartottam magamra nézve. Egyre jobban értékelem a meghitt pillanatokat, amikor csak úgy együtt lehetek a szeretett személlyel, foghatom a kezét, átölelhetem, megpuszilhatom, akár ha csak az arcát is, nem hogy a száját. Régen azért siettem (volna) egy jó nővel az ágyba, hogy letépjem róla a ruhát. Nem tagadom, még ma is sok mindenkivel tenném ezt. Ma viszont már sokkal szívesebben töltenék órákat csak azzal, hogy egymás karjaiban fekszünk a szeretett személlyel, akár ha nyakig begombolkozva is. Csak hogy érezzem a teste melegét, ahogy hozzám simul, és érezzem, ahogy lassan emelkedik és süllyed a mellkasa. Egyre inkább úgy gondolom, nincs is szebb dolog, mint a karjaidban tartani a szeretett lényt, akiért az életed is odaadnád, és már a puszta látványa is fáj, annyira szereted, és arra vágysz, hogy a tied legyen, hogy egyek legyetek. Nincs is szebb, mint rácsodálkozni, hogy ő tényleg létezik. Hogy él. Ennél nincs nagyobb csoda a világon.
            És mindez csak az elmúlt évek terméke. Hihetetlen, mit tesz két-három év még a húszas éveid sűrűjében járva is.
            Nézzétek el nekem ezt a kis érzelgősködést! Nem vagyok én ilyen. Vagy… a fene tudja. Mindenki változik. Lehet, most már ez az igazi énem. Talán ezzel jár a felnőtté válás?
            Ti mit gondoltok?

302 megjegyzés:

  1. Pontosan erről szól a felnőtté válás (már ha van ilyen)! Hogy minél több szempontból tudj értékelni dolgokat. Amit te is mondtál, hogy már nem csak a szex a lényeg, hanem egy érintés, egy kedves szó, egy pillantás...hogy már nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség.
    Gondolj bele, hogy mikor még fiatalabb vagy, mi a fontos? Minél több barátod legyen, minél több kapcsolatod legyen, minél több buliban vegyél részt, ami az évek során egyre kevésbé lesz szükséges. Elhagyod azokat a barátokat, akikre tudod, hogy nem számíthatsz, és olyan párt keresel, akivel már csak azért is jó együtt lenni, ha csak fekszetek az ágyban összebújva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívemből szóltál. :D
      Bár velem speciál nem teljesen így volt, de maximálisan egyet értek. :)

      Törlés
    2. Velem meg egyre jobban így van! Rohamosan érzem magamon, hogy öregszem! :)

      Törlés
    3. Dettó. :)
      Bár ez huszonnégy évesen még kicsit korai, nemde? ^^

      Törlés
  2. Nem gáz! :) Én 22 vagyok, szóval....:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csak a húszéveseké a világ, mi? :D

      Törlés
    2. Hát nem! :) Bár tapasztalatom szerint a mai húszévesek nem éppen a normálisak közé tartoznak! :):)

      Törlés
    3. Igen. Ez az az eset, amikor már 16-18 évesen nagy felnőttnek érzed magad, pedig még ott a tojáshéj a seggeden. (Tisztelet a kivételnek.)

      Törlés
    4. Igen, de ezt a fene nagy önbizalmat is ki lehet nőni, csak párszor seggre kell esni hozzá.

      Törlés
    5. Ja. Viszont az veszélyes is, ha valaki nem növi ki. :/
      Erről az a megállapítás jut eszembe, hogy akkor vagy igazán okos és bölcs, ha rájössz, hogy szinte semmit sem tudsz.

      Törlés
    6. Ez nagy igazság! Több ilyen ismerősöm is van, hát nehéz velük boldogulni...

      Törlés
    7. Mármint olyan, aki azt hiszi, hogy mindent tud?

      Törlés
    8. Igen! És teljesen kiborít, mikor hiába beszélsz az ilyen embernek, hogy nincs igaza, esélyed sincs meggyőzni!

      Törlés
    9. És ha feladod a győzködést, akkor nagy a mellénye, hogy ő győzött.

      Törlés
    10. Ja! Plusz meg szoktam kapni, hogy én mit dumálok, ennyi évesen nem érthetem én a "nagyok" dolgát. Mondják ezt a 25 körüli ismerőseim! Pedig az értelem nem korfüggő!

      Törlés
    11. Ja, nem korfüggő, de az már önmagában tragédia, hogy 25 évesen így gondolkodik. :/
      De, jellemző magyar mentalitás, máris a kesergésnél tartunk. ^^

      Törlés
    12. Furán gondolkodnak az emberek. Nekem néha olyan érzésem van, hogy vagy én nem vagyok ideillő, vagy valamikor nagyon félresiklott a világnézetem.

      Törlés
    13. És ha már a kesergésnél tartunk, elolvastam már az összes történetedet és fordításodat, és nincs mit olvasnom! :)

      Törlés
    14. Mármint hova illő nem vagy? o.O

      És folytatnád az olvasást? :)
      Akkor miattad ugrott meg ma ennyire a letöltésszám? :D

      Törlés
    15. Mármint erre a bolygóra!
      Igen, szeretném nagyon folytatni az olvasást! :)
      Nem csak ma olvasgattam, máskor is szoktam, csak ezen a héten kifejezetten ráérek ilyenekre! :)

      Törlés
    16. A Mars szimpatikusabb? :D Vagy a Vénusz? xD
      Igyekszem. :) Jönnek folyamatosan a történetek.
      És, kommentelni csak most vetted az energiát? :D

      Törlés
    17. Nem is tudom, megkérdezem majd valamelyik utazási irodát, hogy melyiket ajánlják! :)
      Az én olvasási tempómhoz gyorsabbnak kell lenned! :D
      Jól van na, most miért kell a kicsit bántani, örülj, hogy most kommenteltem! XD

      Törlés
    18. Attól függ, hogy izmos pasikra, vagy jó csajokra vágysz. :D
      Hát, igyekszem. ^^ Csak nehogy megund a várakozást! :S
      Örülök is. :D Amíg nem egyszeri eset marad. ^^

      Törlés
    19. Maradok a jó csajoknál! :)
      Kitartó vagyok, egy jó sztoriért érdemes várni. De ha nem lesz jó majd kommentelek! :D

      Törlés
    20. Akkor inkább a Vénusz. ^^
      Csak akkor? :S

      Törlés
    21. Na jó, nem csak akkor! :) Bár eddig, amiket olvastam tetszettek, szóval nem kell félni az elmarasztaló kommentek miatt!

      Törlés
    22. Oké. Már várom a véleményeidet. :)
      Addig is, gondolkozz azon, hogy csavarod el a vénuszi csajok fejét! ^^

      Törlés
    23. Már nem csavargatok el fejeket...:)
      Ha kapok egy új sztorit, már írom is a véleményemet! Amúgy kapsz egy piros pontot, mert tudsz helyesen írni!

      Törlés
    24. Miért, már kiöregedtél? :D
      Tényleg? o.O

      Törlés
    25. Nem kiöregedtem, hanem ha elkezdenék fejeket csavargatni, akkor párom az én nyakamat tekerné ki! :D
      Igen, jár a piros pont, nagyon ritka neten úgy olvasni, hogy nem minden második szó van rosszul írva.
      Mondjuk nem vagyok nagyon szőrszálhasogató ilyen téren, de szeretem ha helyesen vannak leírva a szavak! :)

      Törlés
    26. Á! :D Akkor csak az igeidő rossz. xD Vagy ő nem vénuszi? :)
      Ez tény. Csak szerintem meg nem tudok helyesen írni. :D

      Törlés
    27. Néha magam se tudom honnan jött! :D
      Pedig olvastam már másoktól is, de te írod a legkevesebb rossz szót!

      Törlés
    28. Ezt elmagyarázod? o.O
      Akkor nem is nagyon akarom tudni, miket olvastál eddig. xD

      Törlés
    29. Mit magyarázzak el? Azt, hogy néha nem tudom honnan jött? Ezt arra mondom, mert ezt párom magára szokta mondani, hogy olyan gyagyás, hogy valószínű nem erről a bolygóról való.
      Volt olyan iromány, amiben egy egyszerű mondaton belül kb 10 vessző volt...meg vannak ilyen gyöngyszemek! :)

      Törlés
    30. Én csak arra akartam kilukadni, hogy pasi, vagy csaj. :D Bár, igazából rólad is csak gyanítom. ^^
      Ja. Az ilyesmi ismerős. Ennél nyilván jobb vagyok :D De a kettes is jobb, mint az egyes. xD

      Törlés
    31. Na akkor tisztázzuk. Én csaj vagyok, párom is csaj! :) De csak kérdezned kell. Általában minden kérdésre válaszolok! :)

      Törlés
    32. Ezt ne mondtad volna! xD Fogok is kérdezni, ne félj! ^^

      Törlés
    33. Basszus! Megszívattam saját magam! XD

      Törlés
    34. Igen, pontosan így látom...de én írtam, vállalom a következményeket! :D

      Törlés
    35. Akkor például elmeséled, hogy miért kedveled jobban a kagylót a kolbásznál? :D (Értsd, a puncit a faroknál. xD )

      Törlés
    36. Ez egy jó kérdés, erre nincs konkrét válaszom, így születtem családom "nagy örömére". :) Ezt már sokan kérdezték, de sose tudok rá válaszolni, ami ritka! :)

      Törlés
    37. De mindig jobban érdekelt egy szép nő, mint egy kigyúrt, nagy darab pasi!

      Törlés
    38. Akkor szintén zenész. :D Én is így vagyok vele. ^^ De akkor, ezek szerint, volt valami kitüntetett pillanat, amikor fény derült a dologra. Mert én mióta az eszemet tudom, csajozok a magam módján, és nem emlékszem, hogy valaha is a családom ne kezelte volna evidenciaként, hogy ez van, még ha nem is ugrottak ki tőle a bőrükből örömükben.

      Törlés
    39. Nálunk kb úgy 7 éve bukott ki a dolog, de akkor még úgy kezelték, hogy ez van, csak nem veszünk róla tudomást (ami irtó idegesítő). Most ez egy tényleg komoly kapcsolat, így teljesen normálisan kezelik itthon is, meg a barátok is!

      Törlés
    40. Hát, a barátoknak azért illik is. :D
      És, megkérdezhetem, hogy hogyan bukott ki? Már ha nem vagyok túl tolakodó ^^

      Törlés
    41. Smsek. Akkori párom szülei elolvasták, és elmondták szüleimnek a hátam mögött! Gerinces húzás volt! :/ Hurrá!

      Törlés
    42. Az szívás :(
      Tanulság: Az ilyesmit ne mobilon intézd! ^^

      Törlés
    43. Barátokra visszatérve, van pár nagyon durván homofób barátom, akik azt mondták csak azért fogadják ilyen jól, mert rólam van szó.

      Törlés
    44. Vagy másik tanulság, legyél őszinte a szüleiddel, és akkor nem kerülsz ilyen szituba.

      Törlés
    45. Mondom, a barátoknak illik. :)
      Az nem is igazi barát, aki nem fogad el, csak a szexuális orientációd miatt.

      Törlés
    46. Másik tanulság, legyél őszinte a szüleiddel, és nem lesz gond! :)

      Törlés
    47. bocs hogy ezt kétszer küldtem el!

      Törlés
    48. Semmi gond. :)

      Eléggé leredukálódott az üzeneteink hossza. :D

      Törlés
    49. Mert én közben ettem, meg ittam egy kis bort (bár nem is tudom miért, mert sörös vagyok). :) Meg egyszerre több felé is kell figyelnem, plusz még várom a következő történetedet! :):)

      Törlés
    50. Bocsi! Valamiért nem jelezte a rendszer, hogy írtál. Csak most látom. :/
      Volt valami különleges okod a borra? Vagy csak úgy? :)
      Azt nem mondom meg, mikor jön a következő történet, de remélem, nem unod meg a várakozást, ha még ötször-hatszor feleslegesen nézel fel. :/

      Törlés
    51. Nincs gond! :)
      Nem volt semmi különösebb okom borozni, csak néha jól esik!
      Minél többet várok a következő történetre, annál jobban fogok örülni, ha meglesz! Mintha egy karácsonyi ajándékot várnék! :)

      Törlés
    52. Én a sörrel vagyok így az évnek ebben a szakában. :D Bár én a vörösbort is szeretem, csak ritkán iszom. :)
      Ez a jó hozzáállás. :D Legalábbis az én szemszögemből. xD

      Amúgy, te kommenteltél a másik bejegyzéshez is, ugye?
      Ha már rendszeres kommentelő leszel, nem lenne jobb valami nevet beállítani? :) Vagy ne legyek ilyen naiv? :D

      Törlés
    53. Ne legyél ilyen naiv! :) Nem szeretem a nickneveket, a sajátom meg titok! :):)
      A sör még nem jó, ahhoz melegebbnek kell lenni. Kellemes tavaszi melegben, este egy jó hideg sör mindennél jobb! :)

      Törlés
    54. Pontosan mire mondod, hogy ne legyek naiv? o.O Vagy csak szívatsz? -.-
      Akkor legyen egy szám! Mindegy, csak lássam valahogy, hogy te vagy, és nem valaki teljesen más! ^^
      Persze. De néha rám jön az ingerencia. :D

      Törlés
    55. Néha előfordul, hogy szívózok, ezt nézd el nekem! :)
      De csak, hogy tudd, hogy én írok, minden kommentemet aláírom becses nevem kezdőbetűjével! :)
      Zs.

      Törlés
    56. Most, hogy már tudom, hogy ez a szokásod, minden okés. :) De akkor ne lepődj meg, ha visszaszívózok! :D
      Rendben, mélyen tisztelt Zs! Örömmel fogadom nagylelkűségét. xD

      Törlés
    57. Én vagyok az az ember, akivel ésszerű keretek között nyugodtan lehet szívózni, mert veszem a lapot! :)
      Zs.

      Törlés
    58. Akkor jó. :D
      De ha elszaladna velem a ló, mielőtt megsértődnél, billents jól seggbe! Attól beindul a sűrűbocsánatkérés-funkció. ^^

      Törlés
    59. Nehezen sértődök meg, a családomban meg lehet edződni!
      A seggbe billentés, meg így neten keresztül elég extrém feladatnak tűnik! XD
      Zs.

      Törlés
    60. Jó neked. Én megsértődök, csak haragudni nem tudok. '^^
      Kreatív vagy, megoldod. :D Vagy nem? :D

      Törlés
    61. Kreatív vagyok, főleg megoldhatatlan dolgokban, bár most ebben a pillanatban egy icike-picike agyműködésem van csak, mert hulla fáradt vagyok. :/

      Törlés
    62. A nehéz az nem a megfelelő szó a mai napomra. Tegyél a nehéz elé még egy-két csúnya jelzőt és akkor talán megközelítőleg kapsz egy képet a napomról. :) Dolgoztam...

      Törlés
    63. Konyhásnéni nehéz? :D
      És, mi "jót" dolgoztál? ^^

      Törlés
    64. Jó, most tuti ki fogsz röhögni, de kukoricát morzsoltam. Csekély 13 mázsát. :D

      Törlés
    65. Beültél a Gizi asszony meg a Náncsi nénje közé a fonóba? :D

      Törlés
    66. Nem vicces :D, az én kis 164cm-mel és 53 kg-mal képzelj el egy 10 órás zsákemelgetős melót...:S Van olyan izomlázam, és olyan fura helyeken, ahol azt se tudtam, hogy embernek lehet ott izomláza! XD

      Törlés
    67. Mert a Jóska gyerek a szomszéd faluból nem segített emelgetni? xD

      Törlés
    68. Vigyázz, mert büszke Agráros vagyok! :) Amúgy meg azon kevés emberek közé tartozom, akinek a munkája a hobbija.

      Törlés
    69. Agrár egyetem, vagy gyakorló paraszt vagy? :D
      Amúgy miért vigyázzad? Semmi bajom vele. :)

      Törlés
    70. Agrár egyetem, és gyakorló paraszt egyben. :) De gyakorló paraszt régebb óta vagyok, mint egyetemista. :D
      Csak tudod, a nagy többség az agrárosokat beskatulyázza, amit igazából nem értek, mert kifejezetten értelmes emberkék is járnak oda, persze vannak kivételek. :)

      Törlés
    71. Akkor parasztból mesterparaszt leszel? xD
      Én ilyesmit soha nem csinálok. Az emberek túlnyomó többségét maga miatt ítélem meg. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincsenek előítéleteim... sajnos ^^ de csak azért, mert paraszt vagy, semmi bajom veled. :)

      Törlés
    72. Ez úgy néz ki, hogy amit 11 év alatt a gyakorlatban megtanultam, most az egyetemen megtanulom az elméleti részét. Bár az oktatással vannak némi problémáim, de ez van. :/
      Mindenkinek vannak előítéletei, csak vannak, akik letagadják. Engem kifejezetten rosszul érint, mikor valaki megtudja, hogy agráros vagyok és kapásból elkönyvel "buta parasztnak". Nem vagyok túlzottan elengedve önbizalommal, de azt biztosra mondhatom, hogy nem vagyok egy ostoba emberke! :)

      Törlés
    73. Hát igen. Az egyetem általában ilyen. :D Tudod. Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja. xD
      Akkor ápolgassuk kicsit a lelkedet? ^^

      Törlés
    74. Nem kell ápolgatni, kemény csaj vagyok, bírom a gyűrődést. ;)

      Törlés
    75. Az izmod kemény, vagy a fejed? xD

      Törlés
    76. Mindkettő, de azt hiszem a fejem a legkeményebb! :D

      Törlés
    77. De sajnos a kukoricahántásban az nem segít. ^^

      Törlés
    78. Ó, dehogynem! A legjobban a temperamentumosságom segít a melóban. Ha sikerül felcukkolnom magam, hihetetlen gyorsasággal és energiával tudok melózni. :) Keményfejűnek meg muszáj egy kicsit lenni, meg alap jellemvonásom.

      Törlés
    79. Csak utána meg belepusztulsz a fáradtságba. :D

      Törlés
    80. Bocsi, hogy nem írtam, de be kell hogy valljam, addig olvasgattam, hogy elaludtam. :)
      Zs.

      Törlés
    81. Bocsánatkérés elfogadva. :D
      Ilyen érvnek nem tudok ellenállni. ^^

      Törlés
    82. Most is olvasok, így a "reggeli" kávém mellett. :)

      Törlés
    83. Én? Sose! Hogy gondolhatsz ilyet? :) Csak kíváncsi természet vagyok, és érdekel, hogy mi lesz a sztori vége.

      Törlés
    84. Még szerencséd, hogy akkor olvasod, amikor már kész, nemde? :D
      És, tetszik? :)

      Törlés
    85. Eddig igen, bár van pár hely, ahol össze vannak keverve a nevek. De ki lehet bogozni. :)

      Törlés
    86. Ó! Bocsánat! :S
      Ha mondasz konkrét helyeket, átjavítom. :)

      Törlés
    87. Na ez az, amire képtelen vagyok, mert a VII. résznél járok és valahol előrébb volt.

      Törlés
    88. Gond egy szál se. De ha legközelebb találsz ilyet, még meg is köszönöm, ha alatta szóvá teszed. :)
      Amúgy, jó gyorsan haladsz. :D

      Törlés
    89. Ami jó, azzal lehet haladni! Ezért rinyálok, hogy tegyél fel újakat is, mert túl gyorsan haladok. :D
      Majd igyekszem figyelni, és megírom az észrevételem. :)

      Törlés
    90. Azért nem kell vadászni a hibákra. :D De ha te élvezed, megköszönöm. :)
      Hát, haladgatok a munkával. A következő időkben azért jönni fognak szépen. :) Bár, lehet, neked a napi 2-3 is ritkás lenne. :D

      Törlés
    91. Nem fogok vadászni a hibákra, csak akkor szólok, ha kiveri a szememet.
      Meglehet, hogy kevés lesz a napi 2, de valahogy csak kibírom. :)

      Törlés
    92. Akkor belerejtek majd pár kést. xD
      Hát, nehéz a te igényeidet kielégíteni. :D

      Törlés
    93. Annyira nem nehéz! :) Bááár...

      Törlés
    94. Akkor majd max. barátnődet is segítségül hívom. :D

      Törlés
    95. XD Biztos értékelné...:D Bár most elég elfoglalt, szóval nehéz lesz segítségül hívni! :)

      Törlés
    96. Túlságosan elmerült a feje a combjaid között? :D

      Törlés
    97. Sajnos pont, hogy nem. :/ Éppen a szakdolgozata írásában merült el, de lehet majd megyek és megtámadom! :D:D

      Törlés
    98. Ha már ő nem, majd te? :D
      Miből írja? Ő is agráros? :)

      Törlés
    99. Naná!
      Igen, az Agráron Msc-s Élelmiszer mérnök, meg már van egy vegyészmérnöki diplomája.

      Törlés
    100. Akkor, úgy tűnik, ő az ész a kapcsolatban. :D

      Törlés
    101. Köszike! :D Hát lehet benne valami. Ő az ész, én meg a reális gondolkodás képviselője vagyok. Jó páros!:)

      Törlés
    102. Miért? Ő annyira elszállt? :D

      Törlés
    103. Néha hajlamos a föld felett fél méterre lebegni. :) De már nevelem, hogy ne legyen annyira kis naiv. :D

      Törlés
    104. Főleg, ha kezelésbe veszed, mi? xD
      Vagy más oka van? :D

      Törlés
    105. Ha "kezelésbe veszem" akkor nem csak fél méterre lebeg a föld felett! ;)
      Amúgy alapból is ilyen kis álmodozó típus, de, sok más mellett, ezt is szeretem benne. :)

      Törlés
    106. Valami azt súgja, kedvelném. :D

      Törlés
    107. Szerintem is! :D De őt nem lehet nem szeretni.

      Törlés
    108. Viszont te egy pindurit elfogult is vagy, nemde? ^^

      Törlés
    109. Á, én? igen, éppen csak kicsit! :) De az sose baj.

      Törlés
    110. Neked biztos nem. :D Nekem... nem olyan biztos ^^

      Törlés
    111. Mi nem olyan biztos?

      Törlés
    112. Mert szerinted jó nekem, ha elfogult vagy? :D

      Törlés
    113. Miért lenne neked az rossz, ha én elfogult vagyok? :)

      Törlés
    114. Mert én nem ismerem őt. Te meg nyilván nem fogod elmondani, ha van is valami rossz tulajdonsága. :D

      Törlés
    115. Nincs rossz tulajdonsága, csak olyanok vannak, amik engem zavarnak. De lehet, hogy ez másokat nem zavarja. Szóval szerintem nincs rossz tulajdonság, csak van, amikben különböznek az emberek. Én ezt így látom! :)

      Törlés
    116. Elég sok hasonló nézetem van. :) Csak sose gyűjtöm őket össze.

      Törlés
    117. Ez érdekesen hangzik. :)

      Törlés
    118. Hát vannak ilyen gyenge pillanataim, amikor gyártok a saját szórakozásomra világméretű nézeteket. :):)

      Törlés
    119. Mert általában nincsenek mélyenszántó gondolataim, csak akkor, ha valami kiváltja. De akkor tudok alakítani. :)

      Törlés
    120. Akkor előkerül a nehézeke? xD

      Törlés
    121. Hahaha...:D De vicces itt valaki! XD

      Törlés
    122. Az. :D
      De még mindig nem tudom, hogy ez miért gyenge pillanat. :)

      Törlés
    123. Mert máskor nem szoktam ilyeneket mondani, csak ha épp valami kiváltja.

      Törlés
    124. És az csak gyengeség lehet, ha valami kiváltja? :)

      Törlés
    125. Számomra igen, mert elég nehéz kihozni belőlem ezt a hangulatot. :)

      Törlés
    126. Akkor nekem is gyengeség, ha épp ihletett hangulatban vagyok? :D

      Törlés
    127. Személyfüggő, hogy kinek mi a "gyengeség". :)

      Törlés
    128. Én még mindig nem látom be, miért lenne ez neked az. :)

      Törlés
    129. No, nem baj.
      Amúgy látom , van új történet. :) Egy apró, nem elhanyagolható problémám van vele, hogy én azt már olvastam...:D

      Törlés
    130. C'est la zsiznyi, mondja a félművelt albán. :D
      Akkor itt van a jó alkalom, hogy véleményt mondj róla Sarge-nak. ^^

      Törlés
    131. Igenis hölgyem, értettem! :D

      Törlés
    132. Gyerünk, katona! Balra át! Lépés in-dul! xD

      Törlés
    133. Igenis Főnök, csak még előtte van egy kis dolgom! :)

      Törlés
    134. Vár még rád pár tonna kukorica? :D

      Törlés
    135. Nem, csak hajat mostam, meg krumplit hámoztam, meg kell egy kis (3 oldalas) szöveget lefordítanom Páromnak.

      Törlés
    136. Angolról... De azt hiszem ezzel el leszek vagy 3 évig. Eléggé hadilábon állok az angol nyelvvel, főleg a fordítással. :S

      Törlés
    137. Értem. Sok sikert! :)
      Akkor hogyhogy rád bízza? Másoddiplomával ő nem tud? o.O

      Törlés
    138. El van picit havazva (meg úgy gondolja, hogy nekem jobban megy-oltári tévedés) és rám bízta. De nem nehéz a szöveg, csak tele van többszörösen összetett mondatokkal, amik engem idegi topronggyá tesznek. :D

      Törlés
    139. De remélem, azért utána kikúrál. :D

      Törlés
    140. Ahogy elnézem, míg kész nem lesz a szakdoga, addig semmiféle kikúrálásban nem lesz részem....:S

      Törlés
    141. Gyülemlik az adósság. xD

      Törlés
    142. Nem gyenge adósság gyűlt már fel! És még szűk 2 hónap van hátra. Rettentő szomorú ez. Addig marad az olvasás, meg a munka. :D

      Törlés
    143. Mert egyébként nem lenne olvasás? o.O

      Törlés
    144. De amúgy is olvasnék, de azért valljuk be őszintén, hogy el lehet vonni a figyelmem az olvasástól...:D

      Törlés
    145. El is hiszem. :D
      És, párod tudja, hogy ilyeneket olvasgatsz? :)

      Törlés
    146. Tudja. Ő mindent tud, még azt is, amit nem kéne, na jó ez nem igaz! :D

      Törlés
  3. Basszus akkor én már nagyon öreg vagyok.. XD
    Viszont jól összefoglaltad.:)

    VálaszTörlés
  4. Édeseim, imádom ezt az oldalt. :) Nem tudom már, hogy hogyan bukkantam rá, de azt hiszem, hogy a tortenetek.hu-n keresztül. Ezt muszáj volt leírnom elsöre. A bejegyzéshez pedig annyit írnék, hogy emlékszem magamra, amikor 15 voltam. Érdekelt, hogy mit gondolnak rólam mások, hogy mit pletykálnak, görcsöltem ezen, meg akartam mindenkinek felelni. Aztán külföldre kerültem és hamarabb felnöttem, mint a többiek. 17 évesen már magasról tettem mások véleményére, csak azok az emberek érdekeltek, akik fontosak számomra, a legjobb barátok, akik kevesen vannak, de szeretnek és elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Elzárkóztam, a barátokat illetöen a minöségre mentem mindig és nem a mennyiségre. Megvolt nekem a saját kis klisém, ami meg is fog maradni életem végéig, érzem, tudom. Partnereket illetöen... Mivel még friss leszbikus vagyok (:D), eddig biszex voltam, szintén válogattam és nagyon a minöségre mentem ott is. Így. :D Puszit küldök mindenkinek, aki ide ír történetet, nagyon jók az írások. A Lopott pillanatok a kedvencem, illetve a Tanárnö. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maximálisan eggyet értek. Én 15 évesen kezdtem rájönni, hogy fölösleges olyan emberek barátságáért teperni akiknek csak akkor vagy jó ha épp szüksége van valamire. Engem például sosem érdekeltek mások véleménye valahogy mindig figyelmen kívül hagytam. Nem éltem kicsapongó életet. Mindig oda figyeltem a határokra. Így utólag vissza gondolva nem tudom, hogy jól tettem vagy sem
      A lopott pillanatok tényleg jó ja és a Noemi se rossz :)

      Törlés
    2. Jobban szeretem a részletekbe menő kritikát (már ha a pozitívumok sorolását kritikának lehet nevezni :D ), de annak is nagyon örülök, hogy ezzel kezdted. :)
      Nem tudom, lehet, bennem van a "hiba", de nálam kivételszámba ment, hogy mindent megtettem, hogy megfeleljek valakinek "csak" azért, hogy a barátjának mondjon. Talán még most is van bennem némi megfelelési kényszer, régen meg pláne volt, de ilyen téren, furcsa mód egyáltalán nem. Talán ezért sem igen voltak úgy istenigazából barátaim. :/
      A történetek örülök, hogy tetszenek. :) A Lopott pillanatokat én is szerettem, bár kicsit hullámzó szerintem a minősége. A tanárnő meg... Saját lovat nem túl előnyös szidni, de az nekem a kevésbé bejövős történetek közé tartozott. Nem volt rossz, de... na. :D
      Köszönöm a kommented. Isten tartsa meg jó szokásod! ;)

      Pumukli: Ha nem éltél kicsapongó életet, akkor az a sok pia mi? :D

      Törlés
    3. Hát amit folyton döntesz magadba. :D

      Törlés
    4. És az neked kicsapongasnak számít vagyis az az egy sör? o.o

      Törlés
    5. Bocsi, de nehezen hiszem el, hogy csak egy sört iszogatsz meg. ^^

      Törlés
    6. Na jó lebuktam -.- kettő :D

      Törlés
    7. Mármint te ezt úgy értetted hogy kettőször kettő? ^^ :P
      Egyébként nagyon érdekes témát hajítottál ide fel B :) A te állomásaid nálam is befigyelnek ám,vagyis az hogy mikor mit kerestél egy-egy sztoriban. Az gáz ha én az összes 19 évemmel úgy gondolom ahogy te azt már oly tetszetősen leírtad az ucsó bekezdésben? Tudod,mondottam volt,nem minden sztoriba kell feltétlenül szexjelenet,hát ez az :D Mégsem érzem/látom magam felnőtt embernek. Hát ez van,ezt dobta a gép xD

      Törlés
    8. A turbótöri érti a lényeget. xD

      Akkor te érettebb vagy, mint én voltam a te korodban. :D
      De ettől még nem leszel felnőtt, valóban. Ez csak egy elem. De eleve az, hogy nem érzed magad annak, már az érettségedet bizonyítja, mert túl vagy azon a koron (ha volt neked egyáltalán olyan, mert nem törvényszerű), amikor azt hiszed, mindent tudsz és te vagy az istencsászár.

      Törlés
    9. Igazából ez annyira van jelen nálam,hogy néha marha önfejű tudok lenni,régebben azért sokkal jellemzőbb volt ez,mostanra már sikerült annyira leküzdeni a dolgot hogy ne legyen zavaró :) Meg is kapom sokszor,néha pozitívumként van emlegetve a dolog,néha negatívumként. Ha én a kicsi agyammal kiötlök valamit akkor azt végigviszem,de mostanra már hajlandó vagyok hallgatni a bölcsekre is :D

      Törlés
    10. Azért az, ha valaki makacs, vagy önfejű, nem ugyanaz, mintha bárminemű bizonyíték nélkül meg lennél győződve az igazadban, és semmi érvet nem lennél hajlandó még meghallgatni se.

      Törlés
    11. Jó,azért ennyire elvetemült nem voltam,sosem szaladt el velem annyira a paci. :D Csak akkor is a fejem után mentem amikor tudtam hogy nehezebb lesz így,a magam módján,pedig lehetett volna könnyebb is az út. De legalább megdiskurálhattam magammal hogy a másik tényleg jobban tudja :D

      Törlés
    12. Szóval még skizofrén is vagy xD

      Törlés
    13. Figyelj,legalább soha nem vagyok egymagam XD Néha van egy kis hadakozás,de akkor szétcsapok köztem ^^

      Törlés
    14. Műsoroznál,mi? :P Bocsi,sajnos privát a banzáj xD

      Törlés
    15. Akkor megkérem a Manót, hogy kamerázzon. :D

      Törlés
    16. Honnét veszed hogy neki szabad a bejárás? :D

      Törlés
    17. Hiába tagadnád. Ha sgv-t akarnál, ő is kell. :D

      Törlés
    18. De ha őt lefoglalnám akkor ki kamerázna? O.O

      Törlés
    19. Ha magaddal veszekszel, akkor épp nem vele foglalkozol. :D

      Törlés
    20. De azt mondtad hogy ha sgv-re vágynék akkor őt kell hogy hívjam! Gyanítom ha sgv kéne akkor azzal foglalkoznék,nem a hadakozással :D Máskülönben nem hívnám xD Na és akkor nincs aki kamerázzon O.O

      Törlés
    21. És ezt a másik éned is így gondolja? :D

      Törlés
    22. Kérlekszépen Ő a sötét oldalam O.O Mindig azt akarja amit én nem és ebből van a perpatvar! Manót beengedni sem nagyon akarná,nemhogy kamerát is látni a kezében ^^ Velem is mindig gonoszul -.-
      xD

      Törlés
    23. A válladon csücsülő kis Lily-ördög? :D

      Törlés
    24. Úgybiza! -.- Mindig mondja a magáét,nem tudom leütni. >< De néha ha nagyon sutyorog a fülembe,hajlandó vagyok cinkoskodni vele,azt imádja ^^

      Törlés
    25. Csak akkor az angyalka lendül be a másik válladon. xD

      Törlés
    26. Már ha észreveszi :D Nem tudom hova les olyankor mikor engedi hogy belelépdeljek a csábításba xD Szerintem bejön neki az ördög O.O De psssszt. Nehogy meghallja. ^^

      Törlés
    27. Még a végén kiderül, hogy skizofrén mellett még nárcisztikus is vagy xD

      Törlés
    28. Hehe xD Jogos az állítás :D De ha egyszer ezt látom?? xDDD Amúgy meg távol álljon tőlem ^^

      Törlés
    29. Mit látsz? Miközben mi itt beszélgetünk, a kisördög meg a kisangyal az ágyadon nyomják? :D

      Törlés
    30. Már megint kombinálsz itten xD Te sose nem változol :D Most éppenséggel nem úgy van. Csak stírölik itt egymást ^^ Közénk csapjak? :P

      Törlés
    31. Azt te tudod, hogy akarsz-e. :D

      Törlés
    32. Bakki,írtam commentet,de most nincsen itt O.O Elszaladt. El is felejtettem hogy mit akartam ide -.-

      Törlés
    33. Gonosz, csúnya rossz blogger, fúj! -.-
      xD

      Törlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]