2013. augusztus 6., kedd

Életképek tőletek 2.

Tudni kell rólam, hogy egy műszaki boltban dolgozom eladóként Pest egy igencsak forgalmas részén, úgyhogy bőven kijut az érdekes esetekből, főleg a forgalmasabb napokon. És most nem csak a perverz pasikra gondolok, akik a nyári forróságban nekivetkőzve végiggusztálnak és nyilván elképzelnek az ágyukba is.
De a minap egy egészen más élményben volt részem, amikor is egy párocska jött be a boltba. A srác különösebben nem érdekelt. Van pasim, köszönöm szépen, és jól megvagyunk. A barátnője viszont annál inkább felkeltette a figyelmemet. Rég láttam már ilyen gyönyörűséget. A húszas évei elején járhatott, vagyis úgy öt évvel lehetett fiatalabb nálam. Magas, sudár termet, hosszú gesztenyebarna haj, csillogó barna szemek, pisze orr és olyan szép arc, hogy csak néztem. És volt is alkalmam nézni, ugyanis a pasija pont neki akart okostelefont venni, szóval tulajdonképpen ő volt a kuncsaft. Na és úgy tűnt, őt sem hagyja hidegen az én látványom. Legalábbis ahogy először tétován, félénken a szemembe nézett, és ahogy kissé megborzongott és szendén rám mosolygott, amikor néha véletlenül hozzá értem, amikor a kezébe adtam egy-egy telefont, az nagyon cuki volt.
A legérdekesebb viszont az volt, amikor a pasija egyszer közel hajolt hozzá, hogy megpuszilja pántos ruhájából kilátszó vállát, ez a gyönyörű azonban elhúzódott tőle, és olyan szende pillantást vetett rám, amit azóta se nagyon tudok hova tenni. Mintha legalábbis nemrég még titkos szeretők lettünk volna, és most attól félne, hogy reagálok erre a meghitt pillanatra.

Aztán végül mégse sikerült megtalálnunk neki a megfelelő telót, de úgy fél óra múlva, valószínűleg miután még pár közeli üzletet végigjártak, visszajöttek még egyszer megnézni az egyiket. Aztán amikor végleg elbúcsúztak, ez a gyönyörű még hátra nézett az ajtóból és tátogott valamit, amit viszont nem értettem. De én nem az a típus vagyok, aki ettől zavarba jön, inkább csak rákacsintottam búcsúzásképp mielőtt eltűnt a szemem elől.

/Bella/

*********************************************************

Ha nektek is kedvetek támadt hasonló élményeiteket megosztani a blog olvasóival, az itt olvasható módon megtehetitek. Minden beszámolót örömmel fogadunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]