2013. augusztus 14., szerda

Életképek tőletek 4.

Ezt nem hiszem el! Már sírok. :'D
Végre kiszabadultam a melóból, huppanás be a kocsiba, padlógáz, head set a fülbe és már dumálok is az egyik barátnőmmel, miközben száguldok hazafelé. Bírom azt a csajt. Egyszerűen nincs olyan pillanat, amikor ne tudna megnevettetni... Na jó, néha. De majdnem mindig sikerül neki legalább egy picike mosolyt csalni az arcomra.
Nem volt ez másképp most se. Már a második útkereszteződéshez érve úgy vigyorogtam, mint a vadalma, bele a vakvilágba. De én se vagyok felelőtlen sofőr, a kereszteződésben szépen megálltam, hogy körbenézzek, tiszta-e a terep, és nem akkor áll be mellém egy srác, egyenesen a "mosolyom útjába"? Csórikám meg, mivel egyedül ültem a kocsiban, mégis mire gondolhatott volna, egyből visszamosolygott rám és elkezdett integetni.
Ilyen a világon nincs. :D
És még ha egy jó srác lett volna... xD

/Bella/

*********************************************************

Ha nektek is kedvetek támadt hasonló élményeiteket megosztani a blog olvasóival, az itt olvasható módon megtehetitek. Minden beszámolót örömmel fogadunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]