2013. augusztus 14., szerda

Testvérháború I. rész 3. fejezet

Előzmény: Testvérháború - Prológus
Közvetlen előzmény: Testvérháború I. rész 2. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1997

*****************************************************************


Frances csendesen lépett be a nappaliba, ahol Katie-t keresztbe tett lábakkal találta a kanapé előtt. William az ölében űlt és halkan gügyögött, amit Katie mosolyogva figyelt. Frances is elmosolyodott a látványra, és azt kívánta, bárcsak lenne egy kamera a keze ügyében, hogy megörökítse a pillanatot. Halkan felsóhajtott álmodozásában, Katie pedig felnézett a hang hallatán. Amikor William is meglátta, kimászott az anyja öléből és odasietett hozzá.
– Bonjour! – köszöntötte Frances. – Hogy van ma az én kis Egérkém – ült le a padlóra Katie mellé. – És hogy van az én drága hölgyem? – kacsintott Katie-re, dobva felé egy csókot.
Katie egyértelműen látta a tiszta szerelmet a felesége szemében.
– A te Egérkéd éhes – vigyorgott. – És a drága hölgyed is. Mindketten csak rád vártunk, hogy ehessünk, igaz, William? – mosolygott, mire a kisfiú hevesen bólogatni kezdett, miközben egy kis nyál csordult ki a szája sarkán Frances blézerére. Őt viszont mindez nem érdekelte.
– Akkor együnk! – mondta és felállt, hogy bevigye Williamet a konyhába, Katie-vel a nyomában.


***


– William végre elaludt – sóhajtott fel Katie, ahogy bemászott az ágyba. – Az a gyerek úgy csinál, mintha nem is lenne szüksége alvásra – döntötte a hátát egy párnának és Frances-re nézett, aki kényelmesen feküdt az ágyban kezeivel a feje alatt. Katie lenyűgözve bámulta a feszes izmait.
Frances az oldalára fordult, hogy ő is szemügyre vehesse Katie-t.
– Ma beszéltem a papával – mondta halkan. Tekintetük találkozott, majd közelebb húzódtak egymáshoz.
– Tényleg? – kérdezte Katie izgatottan. – Miről? – bújt közelebb Franceshez.
– Rossról – érkezett a válasz, miközben Frances átölelte a feleségét. – Papának se tetszik, amit Ross művel veled.
– Engem nem érdekel – válaszolta Katie nem túl meggyőzően. Aztán átkarolta Frances nyakát.
Frances örömtelenül felnevetett.
– Pedig de. Bármit is mondasz, tudom, hogy foglalkoztat – suttogta szomorúan, Katie ajkaihoz hajolva. – Ha be tudnám bizonyítani, hogy nincs okod félni... Az elmúlt négy évben sosem voltam hozzád hűtlen.
Katie felnézett a felesége szürke szemeibe.
– Ne beszéljünk erről! – suttogta, mint mindig, amikor már feszélyezte a beszélgetés és megcsókolta Frances-t. – Kérlek.
A másik nő visszacsókolta őt, majd Katie köntöse alá nyúlt, azonnal elfeledkezve a lány kétségeiről. Csak a puha test érdekelte.
– Persze – suttogta fátyolos hangon, magához ölelve a feleségét. Szenvedélyesen csókolóztak, nyelvük szinte összeforrt egymással. Egy idő után pedig már veszélyesen közel járt Katie ágyékához.
Katie végigsimított felesége karján és viszonozta a csókját. A köntöse alatt érezte a szőke nő kezét a fenekén. Halkan felnyögött.
Frances végigfuttatta kezeit Katie testén, egyik kezét a lány gömbölyű mellén ngyugtatva, mellbimbóját izgatva a tenyerével. Ajkait Katie-éihez nyomta, miközben gyengéden játszadozott a mellbimbóival. Sosem tudott betelni a lánnyal. Valahányszor szeretkeztek, az élmény mindig újszerű volt.
Katie-t is elvarázsolta a pillanat. Nem tudott már semmi másra gondolni, ahogy Frances tökéletes teste hozzá préselődött. A nő volt a legjobb szerető, akivel valaha is találkozott. Széttárta a lábait és közéjük húzta Frances-t, majd betolta kezeit a nő sortjába és megmarkolta kemény fenekét. Beharapta az alsó ajkát, ahogy rá tört a forróság. Próbált uralkodni magán. Nem akarta felébreszteni Williamet.
Frances egyre hevesebben zihált. Lerángatta Katie-ről a hálóköntösét, aki közben lehúzta Frances pizsamafelsőjét. Hamarosan már mindketten meztelenek voltak, ahogy Frances szerelme fölé hajolt és nyögdécselve préselte melleit az övéihez.
Katie végigfuttatta ujjait felesége haján. Testében egyre jobban gyülemlett a feszültség, ő pedig egyre hangosabban nyögött. Érezte, ahogy a csiklója hevesen lüktet.
Frances lágyan csókolgatta a lány puha hasát, majd lassan nyalogatta a bőrét. Átölelte felesége derekát, majd gyengéden belenyalintott a köldökébe. Érezte, ahogy Katie ujjai a hajába túrnak és lassan lejjebb indult. Az ő teste is egyre forróbb lett, ahogy már őrülten vágyott, hogy megízlelje a lány ágyékát.
Aztán lehunyta a szemeit, ahogy arcát éhesen a lány combjai közé fúrta. Katie hangosan felnyögött és belemarkolt a szőke üstökbe. Aztán elengedte és felesége vállába vájta körmeit.
Frances is hangosan felnyögött és megmarkolta a lepedőt szenvedélytől remegő kezeivel. Érezte, ahogy Katie teste remeg alatta, és ahogy az ő teste reagál erre. Hirtelen elhúzódott, mire Katie csalódottan felnyögött. Térdelő helyzetbe lökte magát és ágyékát Katie combjai közé tolta. Óvatosan előre hajolt és csiklóját a lányéhoz érintette. Mindketten hangosan felnyögtek a gyönyörtől.
Katie bámulta szerelme fátyolos tekintetét, ahogy a szőke fürtök aláhulltak fejéről, arcát keretezve. Megmarkolta Frances karját és beléfúrta a körmeit. Aztán szenvedélyesen megcsókolta a nőt és érezte, hogy testében a gyönyör eléri azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút.
Teste megfeszült és Frances-éhez nyomódott, miközben az egyre gyorsabban mozgott, övének préselve csiklóját. Frances érezte, ahogy elbeszíti az irányítást. Hangosan elnyögött és még egyet lökött, mielőtt rátört volna a végrelen gyönyör.
Érezte, hogy karjai elgyengülnek és Katie-re támaszkodott, aki átkarolta őt. Frances azonban még többre vágyott gyengéden csókolgatta a lány nyakát és finoman nyalogatta a puha bőrt.
– Ne, kérlek! – zihálta Katie. – Nem bírom már.
Aztán megkönnyebbülten felsóhajtott, amikor Frances elnyúlt mellette.
– Egyszerűen hihetetlen az étvágyad – kacagott, a nő mellei közé fúrva az acát.
Frances is nevetett.
– Csak nem szoktál még hozzá – válaszolta, mire Katie gyengéden megharapta a mellbimbóját. – Áucs! Ezért meglakolsz – kuncogott Frances és a hátára lökte Katie-t, leszorítva a karjait. – Márpedig kaspsz még – csókolta meg a lányt, majd lejjebb indult a melleire.
– Ne! – nyögte Katie, ahogy a szenvedély újból fellángolt a testében, de amikor Frances szájába vette a mellbimbóját, már képtelen volt tiltakozni.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]