2013. augusztus 7., szerda

Rosabella aktjai - David Lachapelle



Eme jól sikerült alkotást David LaChapelle-nek köszönhetjük, aki ismert és elismert fotós New Yorkban. Olyan magazinoknak készített már fotókat, mint a The New York Times Magazine, a The London Sunday Times,  a Flaunt, az Arena, az Interview és a Vanity Fair. 

Ha ránézünk a képre, elsőre lehet szokatlan lehet a szemnek, hogy a fő mondanivaló a fotó alján helyezkedik el, valamint a rengeteg világos háttér. Viszont pontosan ezért, amikor ránézünk az alkotásra, akkor akaratlanul is elkezdi a szemünk keresni a lényeget. S miután megtalálta....hmm! :) 


Első és sokadik ránézésre is igazán fura volt számomra ez a fotó a rengeteg fénnyel és világos részlettel, ráadásul a stílusok is keverednek igen rendesen. De mégis…van benne valami erő, valami tetszetős. A sok-sok világos, fényes részt tökéletesen ellensúlyozza a szőkeség bronz barna bőre és kigombolt, kék farmerja. Amatőr fotósként készítettem már aktokat, de ilyen megközelítés eddig eszembe sem jutott, hogy őszinte legyek. LaChapelle nem a nőiességre helyezi a hangsúlyt, az idomokra, a bőrre, hanem a stílusra. Ettől lett eredeti, és nem tucat. Bár lehet annyira nem is akt, inkább glamour,de ez a mi szempontunkból ugyan mindegy. Gyönyörű a modell, és a kép összhatása is nagyszerű! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]