2013. augusztus 6., kedd

Rosabella aktja

Kedves olvasóim!
Igyekszem minél gyorsabban felépíteni a Váltás és Váltás 2. című bejegyzésekben felvázolt történetcentrikus profilt, hogy mire augusztus végén elfogynak az időzített bejegyzések, ez már teljes intenzitással működjön.
A Váltás ugyanakkor "csak" azt jelenti, hogy ami plusz energiám marad a napi teendőim mellett, azt történetek kitalálására és megírására fordítom. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az egyéb szórakozásaim (képnézegetés, zenehallgatás, filmnézés) közben "termelődő" lehetőségeket nem használnám ki, illetve nem fogadnám el azokat a bejegyzéseket, amiket azok a kedves barátaim készítenek, akik már eddig is segítettek a blog fenntartásában. Így Sarge viszi tovább a filmajánlót, Rosabella Sanchez pedig a z egy perc lírát. Illetve, Rosabella bloggerina a közeljövőben új bejegyzéstípussal jelentkezik a blogomon, ez pedig a Rosabella aktja, amelybe időről időre egy-egy híres fotós nagy művét mutatja be nekünk, egy kevés kísérő szöveggel. Nem tudjuk még, milyen sűrűn jönnek majd ezek az akt képek, de én remélem,  lesznek azért bőven, és nektek is elnyerik majd a tetszéseteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]