2013. augusztus 14., szerda

Rosabella aktjai - David Bailey


Mai aktunk David Bailey csodálatos divatfotója, mely az I-D magazin 2011-es téli számában jelent meg. A szépséges modell pedig nem más, mint Anja Rubik. 

David Bailey a Vogue magazin divatfotósa volt, illetve mellette szabadúszóként dolgozott.A hatvanas évek Londonjának krónikása és hírnöke. A világ elsősorban az ő képei révén ismerte meg a londoni fiatal közép- és felső osztály könnyed, bohém életét, a "Swinging London" avagy "Swinging Sixties" életérzést, amit például a Beatles vagy a Rolling Stones is képviselt.  Hírességekről készült fotói révén maga is híres és ünnepelt lett, ő az első "sztárfotósok" egyike. 

Fekete fehér akt. A mai ember szereti a színeket és hiányolja, ha nincsenek. Pláne, ha egy női testről van szó. Mégis, akár fotók nézegetéséről, akár készítéséről van szó, én kedvelem a fekete fehér világot. A színek olykor értelmet adnak, élénkítenek, néha meg csak hátráltatják a szemet, mert az elveszlik a színes kavalkádban, és nem jön át a fő mondanivaló. Szerintem ennél a képnél tökéletes választás volt a fekete fehér. Ettől olyan egyszerű és mégis nagyszerű lett.

A fotó felső harmadában, a modell feje fölötti gerendák nekem speciel picit zavaróak, de ezek azok a vonalak, amelyek a gyönyörűséges arcú nőre csalogatják a nézők tekintetét. Külön dicséretet adnék a stylistnaknak a lyukacsos felsőért, és a feszülő naciért. Mondjuk a hölgyemény amúgy is egy isteni csoda, de ezek a ruhák ha lehet, még jobban felkorbácsolják az érzékeket. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]