2013. szeptember 13., péntek

Ajánló - tipny

Mint ígértem nektek, a jövőben igyekszem minden nap nyújtani nektek valami olvasnivalót. Azonban energiatartalékaim és a kreativitás kiszámíthatatlansága miatt ez saját történetekből semmiképp sem teljesíthető, illetve fordításra se mindig van kellő mennyiségű időm, néha pedig már amiatt is aggódok, hogy alapanyag van-e megfelelő mennyiségben. Emiatt néha egyéb "eszközökhöz" is nyúlok, hogy legyen nektek mit olvasni.
Attól természetesen isten mentsen, hogy ez a minőség rovására menjen, ezért jól megválogatom, miket töltök fel. Természetesen a jövőben is olvashattok majd Sarge-tól, ha alkot valamit, és Marokfegyvertől is átveszek majd érdekes történeteket. Most viszont egy kicsit más jellegű történetegyüttest ajánlok a figyelmetekbe.
Van ugyanis egy író, aki, bár tudtommal csak három történetet tett közzé a neten, azt is még 2004-2006-ban, nagy hatással volt rám "karrierem" kezdetén. Ő tipny, három igen színvonalas leszbikus történet szerzője.
Bár sajnos a harmadik megírása óta egy szót sem hallatott magáról, se történet formájában, sem egyébként, de épp ezért, gondolom, nem is veszi zokon, ha a történeteit átemelem ide is, természetesen jelezve szerzőségét.
Tehát napokon belül olvashatjátok az írónő három történetét, amik a kezdetek kezdetén nagyon megfogtak. Először jön a Nóri, majd azt követi a Kinga, végül pedig érkezik a Fružina. Remélem, mindhárom elnyeri majd a tetszéseteket.
Kellemes olvasgatást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]