2013. szeptember 16., hétfő

Testvérháború II. rész 8. fejezet

Előzmény: Testvérháború - Prológus
Közvetlen előzmény: Testvérháború II. rész 7. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1997

*****************************************************************


– Azt mondod, el akarsz menni megnézni az üzletet Franciaországban? – lepődött meg Richard. Frances-t sosem érdekelte ennyire az üzlet. Most pedig, évekkel az után, hogy utoljára járt Franciaorstágban, csak úgy meggondolja magát? – Ugye nem a problémáid elől futsz, drága gyermekem? – kérdezte gyengéden.
Frances lenézett az ölébe és kisöpört egy tincset a homlokából.
– Nem, apa – nézett fel ismét. – Csak az üzletet szeretném látni.
Richard sóhajtott.
– Értem, kedvesem. És mi lesz a fiaddal? Vagy el akarod felejteni őt is? – Nem tudta, miért mondta ezt és azonnal meg is bánta.
Frances először csak értetlenül nézett rá, majd dühbe gurult. Felállt és az apjára nézett.
– Hogy mondhatsz ilyet? – vált vörössé az arca. – Sosem tennék ilyet. Csak egy rövid időre megyek. És azalatt is tartjuk a kapcsolatot… valahogy. És ha tovább maradnék is, akkor is hallatok magamról minden nap. – Kifogyott a szóból és várt pár pillanatott, miközben az arca még vörösebb lett, majd kiviharzott Richard irodájából. Miután bevágta maga mögött az ajtót, sírva fakadt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]