2013. szeptember 22., vasárnap

Testvérháború III. rész 3. fejezet

Előzmény: Testvérháború - Prológus
Közvetlen előzmény: Testvérháború III. rész 2. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1997

*****************************************************************


Syrah egy vajszínű Cadillac-ben ült és az életén gondolkodott. Azon a felejthetetlen három héten, amit Frances-szel töltött.
Tudta, hogy a másik nőnek ez semmit nem jelent, hogy talán őt hibáztatja az összes szenvedéséért, de ez őt egyáltalán nem érdekelte. Ahogy az a négy év se, amit Frances Katie-vel töltött. Igazság szerint egy kicsit mégis zavarta, de annyira nem, hogy ne tegye túl magát rajta. Miután Frances visszament Franciaországba, Syrah rájött. hogy Frances sosem fogja viszonozni az érzéseit. Neki mindig is Katie lesz az első.
De igyekezett erre nem gondolni, csak kiélvezni a helyzetet, amíg tart. Habár szíve mélyéből vágyott rá, hogy Frances viszont szeresse őt, tudta, ez sosem fog bekövetkezni. Érezte, és ilyesmiben ritkán tévedett. Tudta, ő Frances-től csak néhány élvezetes pásztorórára számíthat. Ahogy azt is tudta, Frances több más nővel is lefeküdt az elmúlt hónapban. De akárhány nőt cipelt is az ágyába, az nem csillapította a fájdalmát. Syrah pedig ugyanezt a fájdalmat érezte. Azt a szívet tépő ürességet, amit Katie hiánya okozott Frances-nek. De azt is tudta, minden nő közül, akiket ágyba visz, Frances csak előtte engedi meg magának, hogy sírjon.
Syrah sóhajtott. Új életet kellett kezdenie. A múlt az múlt. De nem tudta, hogyan.


***


Ross a kertben ült, kezei a kabátja zsebébe mélyedtek. Elöntötte a boldogság a gondolatra, hogy már csak idő kérdése, és Katie az övé lest. Amíg Frances is a közelben volt, nem lehetett esélye. De most… Kék szemei az örömtől csillogtak. Az elmúlt öt évben reménytelenül szerette Katie-t, és úgy érezte, megérdemli, hogy most már elvehesse. Amit a nővérével csináltak, az nem volt igazi házasság, nem igaz? El se kell válniuk. Ami nincs, azt nem is kell felbontani, nevetett.
Lassan haladt előre. Minden lépést megfontolt, hogy a szülei, de talán még Katie maga se vegye észre, ahogy elkerülhetetlenül belé szeret.
De sosem felejtette el, mennyire gyűlöli az egyetlen nővérét. Talán azért, mert elvette, amire ő mindennél jobban vágyott? Mert okosabb nála, és mindig megkapja azokat a nőket, akikről ő csakk álmodhat? Ő sem tudta. De nem fogja elfogadni, hogy Katie valóban szeretné Frances-t, amíg él. Igazából semmibe nem gondolt bele ilyen mélyen azon kívül, hogy tegye tönkre a nővérét. Csak ez éltette. Ezért élt még mindig a szülei házában, az ő pénzükön.
De ezt sem gondolta át. Őt semmi más nem érdekelte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]