2013. szeptember 24., kedd

Életképek 31.

Itt van az ősz, itt van újra! Bár az egyetemet szívesen kihajítanám a kukába, úgy, ahogy van, azért bőven akadnak élvezetes pillanatok is. Bár a Gyönyörök Járata eddig nem tesz ki magáért, igaz, már láttam egyik este két csókolózó lányt hazafelé jövet az egyik megállóban, így is van mi magára vonzza a tekintetemet.
Fura képződmény vagyok én ugyanis. Nem érdekel a divat, a folyamatos ruhákkal foglalkozás (a beszélgetéstől kezdve a vásárlásig bezárólag) pedig halálra untat. A formás női testek viszont annál inkább lekötik a figyelmemet. Ennek ellenére a gatyarohasztó nyári meleg, amikor mindenki falatnyi bikiniben és tangapapucsban rohangál, nem az én világom. Már csak az időjárás miatt is jobban szeretem azt az időt, ami most van, és milliószor jobban szeretek gyönyörködni az ehhez öltözött lányokban is.
A minap is egyetemre menet az egyik megállóban láttam egy korombeli lányt, sportcipő, szűk farmer, széldzseki, annak a gallérja mögé tűrt vékony sál, lófarokba fogott szőke haj és a még mindig kellemesen ragyogó nap ellen pilótanapszemüveg. Nem lennék meglepve, ha másoknak is feltűnt volna, ahogy szinte már kitekeredve fordulok hátra, hogy még pár másodperccel tovább láthassam. És nem ő volt az egyetlen.
Szóval, ez a félév is jól indul, és bár a BKV maga az őskáosz, az egyetemi bürokráciáról és a tömegről nem is beszélve, mégis, ezek miatt a kellemes pillanatok miatt szeretem Budapestet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]