2013. szeptember 10., kedd

Testvérháború II. rész 5. fejezet

Előzmény: Testvérháború - Prológus
Közvetlen előzmény: Testvérháború II. rész 4. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1997

*****************************************************************


Két hét telt el, Frances pedig az ölében pihenő könyvet lapozgatta. Épp csak felpillantott, amikor meglátta, hogy Syrah ott áll előtte és kedvesen mosolyog le rá.
– Helló, Syrah! – állt fel és kinyújtotta a kezét a nő felé. Igyekezett könnyednek és nyugodtnak tűnni, de Syrah kilátta a fájdalmat a szeméből.
Lassan megrázta Frances kezét, miközben felidéződött benne az a gyengédség, ahogy azok a kezek simogatták.
– Helló, Frances – válaszolta egy mosollyal az arcán, miközben végigmérte a másik nőt. Frances mindig gyönyörű volt, bármit is viselt.
– Honnan tudtad, hogy itt vagyok? – vonta össze Frances a szemöldökét.
– Hívtalak az irodában és Lucy mondta – hazudta Syrah. – De hol a jómodorod? Még csak hellyel sem kínálsz? – Nem tudott megállni egy apró kis flörtöt.
– Bocsánat. Foglalj helyet, kérlek! – ült vissza Frances, Syrah pedig mellé telepedett. Kényelmetlen csend állt be. Frances nem tudta, mit mondhatna.
– Hol van a feleséged? – kérdezte Syah és Frances combjára tette a kezét.
– Többé már nem vagyunk együtt, az igazat megvallva – válaszolta a másik nő érzelemmentes hangon. Aztán Syrah szemébe nézett. – Egy rúzsfoltot hagytál a galléromon aznap – suttogta, összevonva a szemöldökét. – Meglátta és kérdőre vont.
– Tényleg? – kerekedett el Syrah szeme.Nem is emlékezett arra a rúzsfoltra. Hirtelen büntudata támadt. – Nem volt szándékos.
– Pedig az volt, nemde? – vonta fel a szemöldökét Frances. De túl fáradt volt már, hogy dühös legyen. Syrah szerencséjére.
A másik nő hátra dőlt a székében.
– Azt hiszed, ilyen aljas húzáshoz folyamodnék? – nézett Frances szemébe. Aztán pár pillanatnyi várakozás után hozzátette: – Olyan gyönyörű vagy!
Frances kényelmetlenül fészkelődött a székében.
– Te… te is gyönyörű vagy – suttogta.
Syrah elmosolyodott. Megsimogatta Frances arcát az ujjai hegyével.
– A bőröd is olyan selymes és kívánatos, mint mindig – suttogta és megcsókolta Frances arcát. – Miért nem akarsz megcsókolni? – búgta a másik nő fülébe.
Frances megmerevedett. Ismét Katie-re gondolt. Megborzongott a bőrén végigsimító lehellettől, majd lenézett Syrah-ra és Katie arcát látta az övé helyett. A felesége mosolyát, az ő vonzó, telt ajkait. A két keze közé fogta Syrah arcát és közelebb húzta. Még mindig Katie arcát látta, amikor lehunyta a szemeit és az ajkaik találkoztak. Syrah lassan a nyaka köré fonta a karjait és közelebb húzta őt. Frances felsóhajtott, aztán hirtelen elhúzódott.
– Ezt… ezt nem lehet – motyogta és felállt.
Syrah követte.
– De igen, lehet – nyögte. – Épp most tetted meg. – Frances elé állt és kétségbeesett szemeibe nézett. – Kérlek, adj egy esélyt!... Nem csalsz meg senkit, emlékszel?
– Nem érted, hogy én őt szeretem? – reccsent rá Frances.
Syrah sóhajtott.
– Igen, tudom. De kérlek, engedd, hogy segítsek elfelejteni őt!
Frances lenézett az arcára és fájdalmasan megrándult az álkapcsa.
– Talán soha nem leszünk megint együtt – motyogta.
Syrah ismét sóhajtott és közelebb lépett Frances-hez, hogy ismét átkarolja a nyakát.
– Szegény kicsikém. Bárcsak meg tudnám gyógyítani a szívedet – suttogta, azzal szájon csókolta Frances-t. A másik nő viszonozta a csókot és azonnal döntött. Amikor hűséges volt, az egyetlen nő, akit igazán szeret, nem hitt neki. Akkor hát visszatér a régi úthoz. Nem ragad le csak egy nőnél. Csak a karriere fogja érdekelni és a fia.
Elszakította ajkait Syrah-éitól.
– Gyere velem! – suttogta és a lépcső felé húzta a nőt, hogy gyorsan felgyalogoljanak Frances szobájába.


***


Odabent lassan levetkőztette Syrah-t és gyengéden végigcsókolta minden meztelen porcikáját. Syrah felnyögött, majd gyengéden belemarkolt Frances hajába, jól tudva, mennyire szereti ezt a nő. Frances teljesen elvesztette az eszét. Tudta, hogy ez az egész csak az élvezetről szól, de talán ez segít elfelejteni Katie-t. Az ágyra lökte Syrah-t, ledobálta a ruháit ő is és vadmacskaként a nőre vetette magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]