2013. július 8., hétfő

Csak egy péntek este 3. rész

Előzmény: Csak egy péntek este 1. rész
Közvetlen előzmény: Csak egy péntek este 2. rész

Írta: shortie64
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenése: 2012. november 5.

*****************************************************************


Másnap reggel a nyakamat érő gyengéd csókokra ébredtem. Elmosolyodtam és még mindig lehunyt szemmel végigfuttattam kezem a selymes, meztelen háton.
– Jó reggelt, baby – suttogta. Még szélesebben mosolyogtam és kinyitottam a szemem, hogy lenézzek arra a gyönyörű arcra.
– Jó reggelt, kislány! – válaszoltam és előre hajoltam, hogy megcsókoljam őt. Ő habozás nélkül visszacsókolt és áttolta a nyelvét a számba.
Átöleltem, mire ő a hajamba túrt és rám mászott, miközben folyamatosan csókolt. Tényleg nem tudtam betelni ezzel a nővel, a testem pedig már reagált is és forróság öntötte el a lábaim közét.
Végigcsókolta az arcélemet, majd a nyakamat, miközben én elernyedtem a párnán és élveztem ajkai érintését. Felnyögtem, ahogy a szájába vette egyik mellbimbómat és szopogatni kezdte.
Végigfuttattam kezeimet a haján és tincsei közé túrtam az ujjaimmal, miközben visszahúztam és hevesen megcsókoltam őt. A számba nyögött, nyelveink pedig vad táncot jártak. Lassítottam a csókon és annyi érzelmet vittem bele, amennyit csak tudtam, közben pedig a karját simogattam, érezve a libabőrt ujjaim alatt.
Mindketten elmosolyodtunk, ahogy a csók véget ért és homlokom az övének támasztottam, hogy egymás szemébe nézhessünk.
– Akarlak – suttogta.
– Én is akarlak téged – válaszoltam, mire szenvedélyesen megcsókolt. Szélesen mosolyogtam, mire ő felnevetett és az arcom meg a fülem csókolgatta.
– Akkor mire vársz? A tiéd vagyok.
Egy pillanatot sem vesztegettem el szavai hallatán. Rávetettem magam és mellbimbóit szopogattam. Felnyögött és megragadta a fejemet, én pedig nyelvem hegyével a bimbóját kezdtem izgatni. Kezem a bugyijába csusszant, hogy nedvessége ellepje ujjaimat. Megkerestem a csiklóját és hallottam, ahogy ő felnyög, amikor megérintem. Végigcsókoltam a testét, majd lehúztam a bugyiját.
– Kicsim, kérlek, ne kínozz! – könyörgött, miközben háta megfeszült és feltolta az ágyékát. Számba vettem a csiklóját és lassan szopogatni kezdtem, miközben ujjam belé hatolt. Lélegzete elakadt, ujjai pedig görcsösen markolták a hajam, hogy ágyékába nyomja az arcom. Tudtam, többre vágyik, úgyhogy belé toltam még egy ujjamat.
Hallottam, ahogy hevesen zihál, és felnéztem rá. Annyira gyönyörű volt, ahogy haja szétterült a feje körül, szemeit szorosan lehunyta és beharapta az alsó ajkát. Ismét a feladatomra koncentráltam, mélyebben belé tolva az ujjamat és tenyerem a csiklójának feszítettem, miközben ismét a számba vettem egyik bimbóját.
– Ó, Bells! – nyögött fel és nedvei lassan végigcsordogáltak ujjaimon, én pedig feljebb csúsztam és keményen megcsókoltam őt. Azonnal viszonozta a csókot, arcom tenyerébe vette, a másik kezével pedig nyakam simogatta. Homlokom az övének támasztottam, hogy érezzem gyöngyöző izzadtságát. Hüvelykujjam a csiklójára helyeztem és két ujjam kezdtem mozgatni benne.
Tovább ujjaztam őt, miközben váltogattam tenyerem és a hüvelykujjam csiklóján. Egyre rendszertelenebbül kapkodta a levegőt és egyre hangosabban nyögött. Tudtam, közel jár a csúcshoz, úgyhogy lassítottam kicsit.
Izmaim már égtek, de nem hagytam abba. Csak figyeltem, ahogy megrázkódik minden egyes lökésemre. Olyan gyönyörű volt! Szemeim falták teste minden porcikáját. Megfeszülő hátát, oroszlánszerű sörényét.
Allegra Carpenter alias Hailey
Ismét növelni kezdtem a tempót, és éreztem, barlangja ujjamra szorul. Már közel volt a vég. Olyan mélyen belé nyomtam ujjaimat, ahogy csak tudtam és hevesen köröztem velük.
Egyre hangosabban nyögött, míg végül a nevemet sikoltva élvezett el. Ez volt a leggyönyörűbb dolog, amit valaha láttam életemben. Már elsőre tudtam, hogy ő más lesz, mint bárki, akivel eddig találkoztam. Ez az érzés más volt. Szerettem őt, nem csak meg akartam dönteni.
Most már lassítottam a tempón, de kitartottam orgazmusát, ameddig csak lehetséges. Aztán felültem és kihúztam belőle ujjaimat, hogy lenyaljam róla nedveit. Úgy tűnt, mintha elszenderedett volna. Szemei csukva voltak, úgyhogy rá terítettem a takarót, megcsókoltam a homlokát és kimentem zuhanyozni.
Amíg arra vártam, hogy a víz felmelegedjem, éreztem, hogy két kar a derekam köré fonódik és egy forró, meztelen test a hátamhoz simul.
– Helló, gyönyörűm! – duruzsoltam és hasam simogató kezeire tettem az enyémeket.
– Neked is helló, baby – suttogta és a tarkómat csókolgatta. Felnyögtem és hátra hajtottam a fejem, ahogy tovább csókolgatta a nyakam. Ismét nyögtem egyet, majd megfordultam, hogy átöleljem és megcsókoljam őt.
– Honnan tudtad, hogy ez a gyenge pontom? – kérdeztem. Ő csak felnevetett és játékosan megmarkolta a fenekemet.
– Szerencsém volt, édes.
Felnevettem és behúztam őt is a zuhany alá. Ismét megcsókolt, ahogy a zuhany vízesésként hullott ránk. Kezeit kettőnk közé fúrta és gyengéden mellbimbóimmal kezdett játszani. Lehunytam a szemeimet és felnyögtem, érezve a bennem növekvő nyomást.
– Imádom a bimbóidat, édes – suttogta a fülembe, mielőtt gyengéden megharapta volna a fülcimpámat.
Válaszként ismét felnyögtem, miközben másik keze ágyékomra siklott és lassan dörgölni kezdte azt.
– Gyerünk már, kislány! – sürgettem.
– Nyugalom, édes! – válaszolt, miközben lassan belém tolta egy ujját, én pedig felnyögtem.
– Azt szeretném, ha most te élveznél el – dorombolta.
– Azt teszel velem, amit csak akarsz, kislány. A tied vagyok – ziháltam. Lassan mozgatta bennem ujját, másik keze pedig vállamba markolt, hogy egyhelyben tartson. Én egyik kezemmel megtámaszkodtam a mögöttem lévő falon, a másik pedig tarkójára siklott. Már annyira felizgultam, hogy nem tudtam sokáig állni kényeztetését.
Ágyékom követelődzően kezének löktem. Ő gyorsított a tempón és gyengéden mozgatta ujjait bennem. Testem szinte felrobbant, ahogy rám tört az élvezet, és újra meg újra nevét nyökögtem.
Amikor izmaim elernyedtek, kihúzta belőlem ujjait és magához ölelt, hogy forrón megcsókoljon.
Visszacsókoltam őt és végigsimítottam hátán és fenekén.
– Imádom, amikor elélvezel – nevetett.
– Ahogy én is amikor te, kislány – válaszoltam és a tusfürdőért nyúltam. Megmosdattuk egymást, tisztára dörgölve a másik minden egyes porcikáját, kitapintva egymás gyenge pontjait. Ő már tudta, hogy engem a nyakamnál lehet megfogni, én meg rájöttem, hogy megörül attól, ha a derekát simogatják. Gyorsan el is raktároztam ezt az információt későbbre.
Utána kerestem valami ruhát, amíg ő végzett a fürdőszobában. Végül egy terepmintás nadrágot vettem föl egy V-nyakú felsővel. Végül ő is megjelent, csak egy törülközővel maga körül. Felnevettem és megragadtam a “ruhadarab” sarkát.
– Tetszik az öltözéked – vigyorogtam.
– Hah – morgott és a ruhásszekrényemhez lépett. – Kölcsönveszek tőled fehérneműt, édes, ha nem baj. Valaki összenedvezte az enyémet tegnap.
– Részemről oké, kislány – nevettem, majd kimentem a konyhába, hogy főzzek magunknak kávét, amíg ő átöltözik.
Ryan úgy egy óra múlva már az asztalnál talált minket, üres tányérokkal előttünk.
– Ó! Lekéstem a reggelit? – nézett körbe a konyhában.
– Csináltam neked is. A sütőben van – válaszoltam, fel se nézve rá.
– Ó, köszi. Ezért imádlak, haver – kacagott, miközben elővette a reggelijét és leült.
Hailey felnevetett, én meg rá mosolyogtam az újságom mögül, mire elpirult.
– Na és, mi a terv mára, lányok? – kérdezte Ryan tele szájjal. Úgy hangzott, mintha azt mondaná “Naéf, mia terf mára, lávok?”
– Sajnos nekem lassan mennem kell. Ma délután ünnepeljük a fivérem születésnapját – mondta Hailey, belekortyolva a teájába.
– Haza viszlek, aztán kitakarítunk – címeztem a mondat második felét Ryannek.
– Á! Még szerencse, hogy még nem terveztem semmit mára – nevetett.
Átadtam neki az újságot, majd a mosogatóba tettem a tányérokat.
– Majd jövök – mondtam Ryannek, amíg Hailey összeszedte a holmiját. Eltettem a tárcámat, majd felvettem a kabátomat.
Kimentünk a kocsihoz, Hailey pedig adott nekem egy gyors csókot, amikor kinyitottam neki a kocsiajtót.
Útközben mindenféléről beszélgettünk. Én a munkámról, ő pedig a bunkó kollégájáról, aki folyton utána kóslat. Felmordultam, egy pillanatra féltékenykedve, de aztán megnyugtatott a gondolat, hogy ő mégis csak velem van.
Találtam egy parkolóhelyet a bejárat közelében és az ajtóig kísértem őt. Átkarolt, majd hosszan megcsókolta a nyakam, valamit mormogva közben.
– Hogy mondod, kislány? – tettem egy lépést hátra.
– Azt kérdeztem, randizunk megint? – pirult el. Szélesen elmosolyodtam és mutatóujjammal felemeltem az állát, hogy rám nézzen, aztán gyengéden megcsókoltam őt.
– Hailey, leszel a barátnőm?
Sikkantott egyet és a nyakamba vetette magát.
– Igen – nyögte, mire én felnevettem és magamhoz szorítottam őt.
– Hívlak este, kedves – mondta, miután szétválltunk.
– Oké, szépségem. Már alig várom – csókoltam meg ismét. Mosolyogva horgászta elő a kulcsait, de közben végig rám nézett, majd szégyenlősen búcsút intett. Visszamosolyogtam rá, majd figyeltem, ahogy eltűnik az ajtó mögött. Visszasétáltam a kocsimhoz, majd diadalmasan a levegőbe löktem az öklömet. Már terveztem is a következő randit, most már hivatalosan is, mint egy pár. Már alig vártam.

Folytatása következik!


******************************************************************************





Ha eljutottál idáig, remélem, kialakult benned egy vélemény a történetről. Hálás lennék, ha ezt megosztanád velem, kommentben, vagy a címre kattintva elérhető kérdőív segítségével. Utóbbi használatához az útmutató itt található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]