2013. július 20., szombat

Heti bejegyzések

Kedves olvasóim!
Már egy jó ideje, hogy minden nap közlök legalább egy bejegyzést. Az elmúlt időben már napi kettőt, ha van történet, hármat is. Viszont elgondolkodtam azon, mennyi értelme van ezt túlnyomórészt csak egy-egy képpel és a mellé odavetett mondatokkal kielégíteni.
Persze szóljatok, ha nektek ez megfelel, de én úgy érzem, tennem kell még valamit, hogy jobb legyen a blog. Természetesen, nem tudom eléggé hangsúlyozni, továbbra is elsősorban a saját szórakoztatásomra és csak másodsorban a hűséges látogatóim kedvéért.
Az elmúlt hetekben rendszeressé vált vasárnaponként a filmkritika, hétfőnként pedig a heti pornó, ami fixen lefoglalja az aznapi bejegyzéshelyeket. De mostanában elmerengtem azon, mi lenne, ha a hét minden egyes napjára rendszeresítenék ilyen bejegyzést. Természetesen a filmkritika és a heti pornó megy tovább, ha ti nem kéritek az ellenkezőjét, és ami képeket, zenéket és egyebeket feltöltenék, azokat így is feltöltöm, maximum több idő alatt, a történetek pedig, ahogy eddig is, ezektől teljesen függetlenül jönnek.
Jövő héttől már el is indul néhány új téma.
A menetrend eddig:
Hétfőn heti pornó. Bár eddig sok még nem jelent meg, ebből, remélem, már láttok kirajzolódni valamilyen tematikát. Ez nem tudatos tervezés eredménye, de így még inkább biztosíték, hogy a jövőben is ennek fognak megfelelni a bejegyzések.
Kedden amolyan "utazásajánlót" tervezek feltölteni nektek B-vel a föld körül címmel. A tematika itt még kialakulóban van. Ami biztos, valamilyen szempontból nevezetes, vagy környezetéből kiemelkedő helyeket igyekszem nektek bemutatni a saját, az életképekből és a történeteimből is megismert, kissé ironizáló stílusomban és valamelyest szubjektíven. Figyelem, ez néhol illúzióromboló hatású lehet. Ezt, kérlek, vegyétek figyelembe. A jövőben ezt igyekszem minél inkább emberi perspektívába elmozdítani. Írok majd olyan helyekről, ahol jártam személyesen is, de nyilván többségében olyan helyekről, ahol jó eséllyel nem is fogok soha. A különbséget viszont nem szeretném, ha éreznétek. Igyekszem mindegyikben egy kicsit olyan színt csempészni, mintha olyan írta volna, aki valóban ott járt és a saját szemével látta, tapasztalta a helyet. Talán egyszer egy-egy leírás erejéig elmozdulok már-már B-novella-számba menő történet felé is az ilyen leírásokban, de etéren nem ígérhetek semmit. Ez még csak terv. Viszont, ahol lehet, igyekszem kis erotikus színt vinni a leírásokba, elvégre ez egy erotikus blog. A helyszínek kiválasztásában nem tervezek semmiféle logikát követni. Arról írok, amihez épp kedvem van és amiről van kellő mennyiségű információm. Legfeljebb annyi logika lehet, hogy az aktualitásokhoz igazodok. Pl. nyáron nyaralásra alkalmas, vagy csak egyszerűen melegebb éghajlatú, míg télen hidegebb helyekről írok, farsang környékén a riói karneválról, július 4. környékén az amerikai Függetlenség Napjáról, a megfelelő időpontban a kínai újévről stb. stb. De ez is még a jövő zenéje.
Csütörtökön Rosabella Sanchez kollegina Egy perc líra sorozatát rendszeresítjük. Itt kevésbé az erotikán van a hangsúly, de igyekszünk romantikus, esetleg már-már az erotika peremét súroló verseket összegyűjteni.
Péntekre előkészületben van szintén Rosabella Sanchez közreműködésével, illetve inkább döntő munkájával, egy kissé művészibb aktfotókat bemutató sorozat. Nem szeretnénk a nagyon elvont művészfotók felé elmozdulni, de mindent megmutató pornográfiákat se várjatok. Ízléses fotókra lehet számítani, kis mellékszöveggel arról, mit is láthatunk. A konkrétumok előkészületben vannak. Remélhetőleg a legközelebbi pénteken már érkezik az első.
Vasárnap pedig továbbra is megy a filmkritka. Serényen gyűjtögetem a filmeket, de néha kissé megakadok velük. Itt is talán már kirajzolódott egy tematika. Ha ismertek ebbe illő jó filmet, kérlek, ne habozzatok közölni velem! Köszönöm.

A fennmaradó napokra is vannak már ötletek, de egyelőre nemigen vagyunk még abban a stádiumban, hogy elkezdhessük őket. A B-vel a föld körül is elképzelhető, a következő hetekben még akadozni fog, de igyekszem ezt kiküszöbölni. Viszont remélem, a nyár végére már a hét mind a hét napján gőzerővel fognak dübörögni ezek a sorozatok.
Ismét csak hangsúlyozom, mindez elsősorban az én szórakoztatásomat szolgálja, de ennek ellenére rengeteget jelent nekem a véleményetek. Kérlek, jelezzetek vissza itt kommentben, e-mailban, vagy, ha nem akarjátok felfedni a személyazonosságotokat és "nyilvánosan" sem akartok üzenni, még név nélkül se, akkor a címre kattintva elérhettek egy kérdőívet, amin keresztül név nélkül üzenhettek nekem. Az oda írtakat csak én látom.
Köszönöm az eddigi kitartásotokat, és remélem, továbbra is velem maradtok, ha pedig nektek nem tetsző irányba mozdulnék el, azt jelzitek.

3 megjegyzés:

  1. Bocs, de szerintem nem túl jó ötlet így napok szerint kategorizálni. Én kb. a történetek miatt látogatom a blogot, de az meg alig van... Hiányzik. A filmajánló is tetszik mondjuk, de a képek helyett szerintem többre mennétek a gifekkel...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A történetek ettől függetlennek. Azok így is úgy is ugyanolyan sűrűn jönnek. Ugyanez igaz a filmajánlóra is. Ezek pontosan a képek helyett lennének, illetve azokat ellensúlyozandó.

      Törlés
    2. Bocsánat, lehet, félreérthető voltam. Ezek a heti posztok nem az eddigiek helyett lennének, hanem mellettük. Amik eddig voltak, ez után is lennének, és pontosan ugyanolyan gyakran is, mint eddig. Kívánságra, és a lehetőségek szerint gyakrabban is. Egyedül pont a képek posztolása válna ritkábbá, de azt, ezek szerint, te se bánnád.
      Vagy más a baj?

      Törlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]