2013. július 21., vasárnap

Testvérháború - Prológus 3. fejezet

Előzmény: Testvérháború - Prológus 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Testvérháború - Prológus 2. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1997

*****************************************************************

Miközben elfogyasztották ebédjüket egy hangulatos francia étteremben, sokat beszélgettek és nevettek. Rájöttek, mennyi minden közös bennük. Olyan apróságok, mint a kedvenc szín, zene, elképzelések a szerelemről és hasonlók. Beszélgetés közben Frances Katie-ére tette a kezét, mire a lány szemei elkerekedtek, és kezükre nézett, majd fel Frances szemébe. A szőke nő zavart bocsánatkérések közepette visszahúzta a kezét, hogy aztán folytassák a beszélgetést. Próbált úrrá lenni a testét elöntő bizsergésen, amikor Katie szemébe nézett, vagy akár csak egy pillanatra is egymáshoz értek. Amikor eljött az ideje, hogy haza menjenek, Frances megkérdezte Katie-től, hol lakik. A lány először nem akarta megmondani neki, de aztán végül beleegyezett, hogy Frances haza vigye.
Az Euclid Avenue Brooklynban, ahol Katie lakott, valaha a környék egyik legszebb része volt. De az idők változnak. Manapság nem mutatott túl megnyugtató képet. Ahol egykor takaros utcák húzódtak, most mindenhol szemét hevert. Katie háztömbje sem volt épp bizalomgerjesztő, de Frances egy szót sem szólt róla. A régi téglaház romos volt és piszkos. Katie zavarban volt. Gyorsan kiugrott a kocsiból és búcsút intve köszönetet mondott, hogy aztán sebesen el is tűnjön az ajtóban.
Frances érezte a zavarát, de nem talált rá semmi okot. Ő is kiszállt az autóból és követte a lányt. Katie már a lépcsőn járt, de megérezte közeledését és meglepetten felé fordult.
– Most már oda találok, köszönöm – mondta zavartan.
Frances megállt előtte és rá mosolygott.
– Még egy búcsúcsókot se kapok?
Katie minden porcikája remegett és elpirult.
– Frances... – kezdte, de a benne növekvő forróság nem hagyta nyugodni. Mellkasához szorította könyveit és Frances ajkait bámulta. Már a látványtól elgyengült.
– Csak egy ártatlan puszi, persze – tisztázta gyorsan Frances, de felhevült állapotában annyira kiszáradt a szája, hogy ez úgy hangzott “Zsak egyátatlan uszi, rsze”. – Úgy értem – köszörülte meg a torkát – csak egy ártatlan puszi. – Tekintetét lesütötte, miközben halkan motyogott. – Merde.
Katie megkönnyebbülten felsóhajtott. Tudta, ha Frances szájon csókolná, többé nem tudna ellenállni neki. Lehunyta a szemeit, amíg Frances előre hajolt és gyengéden megpuszilta az arcát. Amikor visszahúzódott, tekintetük találkozott. Katie szíve hirtelen nagyot dobbant és nem tudta megállni, hogy előre hajoljon és szájon csókolja a nőt. Azok az ajkak olyan selymesek voltak, hogy szinte elolvadt érintésüktől. Csókjának engedve lassan elnyíltak, hogy Katie nyelve átcsusszanhasson a másik nő szájába.
Frances megborzongott és átadta magát a lány ölelésének, aminek csodás érzését eddig csak elképzelni tudta. Ő is átölelte Katie derekát és gyengéden magához szorította a lányt, miközben mohón falták egymás ajkait. Katie Frances tarkójára tette egyik kezét és gyengéden simogatta azt, beletúrva a nő selymes hajába.
A csók heves zihálással ért véget, majd Katie izgatottan felnézett a másikra.
– Gyere be! – nyögte. És mi van akkor, ha Frances hazudik neki? Ez után a mennyei csók után már nem érdekelte. Többet akart.
Frances tágra nyílt szemekkel bámult rá.
– Nem erre számítottam – hebegte, de szemei a szerelem tüzétől égtek, miközben átölelete Katie remegő testét.
– Én se – zihálta a lány, ismét egy forró csókba vonva Frances-t. Amikor ismét elhúzódott, a nő már remegett a szenvedélytől, mint a kocsonya, fejét pedig Katie vállára hajtott. – Én nem csak egy jót akarok kefélni veled. De most... érezni akarlak – suttogta Frances fülébe, miközben ujjait végigfuttatta a nő haján.
Frances megremegett a forró lehelet érintésétől a nyakán. Bólintott, aztán elhúzódott. Szinte mechanikus mozdulatokkal sétált vissza a kocsihoz, hogy bezárja. Katie a vágytól remegő térdekkel várta, hogy visszaérjen. Karjait összefonta maga előtt, hogy úrrá legyen reszketésén. Frances követte őt fel a lépcsőn és türelmesen kivárta, amíg a lány kinyitja a lakása ajtaját.
Bár kicsi lakás volt, rendkívül jól berendezték és kidekorálták. Frances próbálta nem nagyon siettetni a dolgokat, úgyhogy csak lassan sétált be a nappaliba, a fényképeket és a felakasztott dísztányérokat tanulmányozva a falon. Szép, aranymintás tányérok voltak, olyan Fances számára jól ismert európai országok tájképeivel, mint Görögország és Anglia. Az elmúlt hónapban, amíg csak Katie járt a fejében, sokat merengett azon, honnan származhat ez a csodálatos lány. Végül tekintete megakadt egy fényképen és elmosolyodott.
– Ők kicsodák? – kérdezte udvariasan a képen szereplő párról. Helyes pár voltak és Frances azonnal kitalálta a kilétüket. A férfinak valószínűtlenül sötét haja és zöld szemei voltak, a mosolya pedig nagyon hasonlított Katie-ére. A nő sokkal alacsonyabb volt mogyoróbarna szemekkel és világosbarna hajjal.
Katie szemei végig Frances-re tapadtak, miközben válaszolt: – A szüleim. – Hangja remegett a vágytól. Jelen pillanatban semmit nem akart, csak Frances érintését. Odalépett hozzá és elhúzta őt a képtől. – Csókolj meg! – suttogta és karjait a nő nyaka köré fonta.
Frances teljesen elvesztette az eszét, ahogy a lány ajkait bámulta. Lehunyta a szemeit és száját Katie-éra tapasztotta, mélyen beszívva a lány illatát. Szenvedélyesen csókolóztak, míg végül Frances el nem szakította ajkait a lányéitól.
– Hova tudnák ledőlni? – zihálta.
Katie zavartan lesütötte a szemét.
– Itt – pirult el.
Frances körbenézett.
– Kanapé, ágy? – mosolyodott el a lány zavarán.
Katie bólintott, Frances pedig óvatosan levette a dísztakarót a kinyitható ágyról, hogy előkészítse. Katie gyorsan levetkőzött, miközben folyamatosan a nőt bámulta. Rettegett, hogy mindez csak egy szép álom.
Amikor Frances megfordult, meglepetten bámult a most már meztelen lányra. Kezei remegni kezdtek. Ilyen még sosem történt vele. Mi őrjítette meg ennyire ebben a lányban? Frances is gyorsan levetkőzött, miközben végig a mesés testet bámulta.
Frances szájában összefutott a nyál a puha bőr és a telt mellek látványától. Annyira vonzóak voltak, hogy Frances örökké csak kényeztetni akarta őket kezeivel és szájával. Amikor letolta a bugyiját, érezte időközben szinte már medencévé vált ágyéka érintését.
Katie is megbabonázva bámulta azt az isteni testet. Azokat az izmos, de mégis érzékien lágy combokat. Lassan végigmérte a pihés szőrrel fedett ágyékot, a feszes hasfalat és felnyögött a telt mellek látványától. Aztán tekintetük megint találkozott, hogy aztán ismét egymás felé lépjenek.
Hevesen csókolóztak, miközben remegő kezekkel simogatták egymás testét. Amikor Frances ujjai először megérintették Katie lábai közét, mindketten megmerevedtek. A világ mintha megszűnt volna. Csak ők léteztek és egymásba fonódó testül csodája. Hamarosan pedig gyönyörük sikolyai betöltötte a lakást.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]