2013. július 28., vasárnap

Filmkritika - Lakótársat keresünk

Na most egy kicsit bajban vagyok. Ez a film épp annyira, sőt, talán még jobban is illene a heti pornóba, mint ide. Viszont mivel megközelítőleg épp annyira koherens, másfél órás alkotás, mint sok kritizált film, talán itt is megállja a helyét.
Viszont azt nem vitathatjuk, hogy a Lakótársat keresünk (Roommate Wanted) esetében pornóról beszélünk, még ha a mesélős, beszélgetős, viszonylag jól kidolgozott fajtából valóról is. Ezt bizonyítja az is, hogy bár van története, de az feltűnően a szexjelenetek köré épül, amikből akad jó pár, a tartalmasabb mondanivaló (bár erről itt talán csak relatív értelemben beszélhetünk) kisebb hangsúlyt kap.
A történet enyhe thriller jelleget ölt. Néhány csinos, fiatal, energikus lány lakótársat keres egy jól felszerelt villába. A betöltendő helyre érkező Cindy viszont már-már gyanús gyorsasággal csavarja el sorban az együtt lakó lányok fejét. Kivéve egyét, aki már a kezdetektől fogva gyanakvóbb, mint a többiek.
A film, értelemszerűen, hemzseg a pornós kliséktől, és a történetnek igazán befejezése sincs, bár lehet, csak az én figyelmemet kerülte el, mivel feliratot nem találtam hozzá, ennyire pedig nem jó az angol tudásom.
Viszont aki jobban szereti, ha egy pornónak valami (megközelítőleg) reális története is van, nem csak két ember egymásra mosolyog és a következő pillanatban már a lepedőt gyűri, azoknak tudom ajánlani. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]