2013. július 5., péntek

Szexjárat 15. rész - Minden szinten

Írta: Marokfegyver


***********************************************************************

Az aulaméretű helyiség – amely a földszintet nagyrészt elfoglalja, egyszerre szolgál előszobaként és nappaliként, egyik sarka bárként, másik szeglete virágokkal, szökőkúttal és akváriummal díszített társalgóként – benépesült.
Tekintetem végigsiklott néhány ismeretlenen – megállapítva, hogy a lányok egytől egyig mutatósak –, s megállapodott Ildikón.  Ő az, aki egy közös utazás alkalmával, és azóta is hozzájárult ötleteivel a bulihoz, és aki már előre élvezte. Elindult felém, félúton találkoztunk.
– Mit szólsz Melindához? – kérdezte felháborodott hangsúllyal.
Tényleg, Melinda! Eddig gondolkoztam a nevén, pedig hányszor hallhattam már, amikor a két lány mesélt a dolgairól, például arról, hogy szeretne egyszerre több farkat a kezében…
– Hol van? – néztem körül ártatlanul, mintha nem tudnám, hogy ugyanazon a kanapén kell keresni, ahol érkezésemkor megpillantottam.
Ildi egy fejmozdulattal jelezte az irányt.
A cipzárlehúzásra szakosodott lány tényleg ugyanott ült, két oldalán két sráccal, s kezei eltűntek a két nadrág mélyén. Nem mondhatja, hogy nem teljesült a kívánsága! Szemközt a feketehajú – mint megtudtam: Vivien – is kitartott az eredeti elfoglaltsága mellett – hiszen, mint mesélte, a főnökének is ezt szokta csinálni utazás közben –, de már nem kívülről gyűrögette a mellette elterpeszkedő fiú nadrágját, hanem látszott a szövet mozgásából, hogy belül markolászik élénk mohósággal.
– Kár, hogy foglalt mindkét keze – jegyeztem meg Melindára kis késéssel.
– Odaülnél kis húzogatásra? Segíts inkább nekem szendvicseket készíteni! Megígértem Tündinek, hogy összerakom…
– Tegyük össze! De mi lesz érte?
– Meg tudunk egyezni, biztos vagyok benne. Vagy Tündin behajtod a jutalmadat.
– Tündének semmi köze hozzá, nem ő kért meg, neked kell megfizetned a fáradozásomat – Szorosan mögötte lépkedtem. Ebben a házban mindenki ilyen otthonosan közlekedik?
Tünde húga (vagy öccse) a konyhaablaknál állt, egy hosszúhajú srác széttett lábai között, incselkedve mozgatta a fenekét, és válla fölött apró falatokat tömött partnere szájába, akinek a keze mindeközben a lány ruhája alatt az ingerlő ciciket nyomogatta.
– Itt van mindenki? – kérdezte tőle Ildi.
– Nem ismerek mindenkit, és most jöttem le az emeletről… elég sokan vagyunk már – vonta meg a vállát.
A konyhapulton és a hűtőben tényleg minden szeletelve és reszelve volt, igazán nem nagy munka ezután egymásra pakolni.
– Tündit sem láttam még…
– Találkoztunk már fent, a szobájában… – válaszoltam elgondolkozva, s követve a másik pár példáját, Ildi mögé álltam, és megmarkoltam a cicijeit…
– Ez így nem nagy segítség – nevetett a lány, de megálltak a kezei, és megvárta, amíg az enyémeknek sikerült a meredező bimbójú melleket kiszabadítani dupla fogságukból, és a topp takarásában ismerkedésbe kezdenek. A munka hevében hozzám feszítette a popsiját, és szorgoskodása közben sokat mozgatta.
A másik srác az ablakból – aki Tünde húgának (vagy öccsének) válla felett meresztgette a szemeit – még előre is hajolt, mintha az éppen markában tartottakon kívül más cicit még nem látott volna életében, ezért Ildi felsőjét felhúztam a válláig, hadd gyönyörködjön. Tünde húgának megtetszett a játék, és – partnere legnagyobb megrökönyödésére – ő is vállig felhúzta a saját ruháját, hogy miközben ezeket gyömöszölgetem, az övéit a tekintetem simogathassa. Legszívesebben odaszóltam volna a srácnak, hogy majd később cserélünk, ehelyett belefúrtam az arcom Ildi illatos szellő-hajába.
Négyen elég gyorsan elkészültünk a többféle szendviccsel, pedig csak hármunknak járt a keze, s közülünk is csak Ildi foglakozott az ennivalóval.

*

A földszinten már legalább tízen táncoltak, vagy legalábbis lábukat vagy felsőtestüket mozgatták az időközben beindított zenére, míg mások nézték őket, vagy méregették egymást. Jókora kérdés az egy buli elején, hogy kire érdemes ráhajtani, hiszen senki nem szeretne eredménytelenül eltölteni egy estét és éjszakát, ugyan még csak délután van, mégis sürgetve dörömbölnek a hormonok.
Tünde, párról párra járva, innivalóval kínálta a sereget, közben egy hálás pillantást küldött az emeletes szendvicskupacért, amit feltettünk a bárpultra.
Dupla-popsi a kanapé és fotelok közötti asztalkán ülve hangoskodott, éppen a már többünk által ismert nézeteit fejtegette a méretekről, tanulságként kihangsúlyozva, hogy az ő puncija mennyivel szűkebb, mint a vékonyka lányoké. Szemmel láthatólag elérte a célját, mert többen is azonnali próbát javasoltak.
– Nem jó a nagyon szűk se, mert kínkeserves beakasztani – jelentette ki az a srác, aki már legalább egy órája élvezte Melinda balkezét a nadrágjában.
– Neked minden szűk lehet… – válaszolt a markolászós csaj.
Mariann egy ottfelejtett mosollyal a szája csücskében, elgondolkozva figyelte a vendégeket a hatalmas akvárium mellől, kezében egy szinte üres pohár. Hófehér, combtőig érő ruhát választott Tünde készletéből – ilyenben nem valószínű, hogy elengedték volna otthonról –, amely méginkább kiemelte szőkeségét és hosszú lábait. 
– Elég szolidan indul a buli – mondtam, és beleszagoltam a poharába. Édeskés, fűszeres bor, vagy bubimentes pezsgő?
– Nekem jobban tetszik, mintha eddigre mindenki kidőlne. Akadt már valami horogra? – mosolygott.
– Te… – vágtam rá.
– Úgysem hiszem el, hogy mást még nem cumiztattál meg! – Meseszép tündérszemeivel igyekezett leolvasni valami árulkodó jelet az arcomról.
– Dupla-popsinál bejelentkeztem, de jobban szeretném Tünde húgát vagy Ildit. De csak akkor, ha te meguntál…
– Nem ismersz még mindenkit. A helyedben én olyat választanék, aki újdonság, és nem olyat, akit holnap is megszopiztathatsz.
– Még nem akarsz velem szakítani, ugye?
Felkacagott:
 – Azért kérdezed, hogy holnap még leszek-e neked? Engem holnap is be tudsz fűzni. Le se tudnál rázni…
– Te kinéztél már valakit? Ugyanilyen szempontokat veszel figyelembe?
– Nem tudom még, egyelőre csak úgy elvagyok. Ma már bekaptam valamit… Majd kíváncsi leszek, mit szól az a csaj, aki megkóstolja a farkad! Jó nagyon az a krém!
– Kipróbálom valakivel… Lehet, hogy Ildivel? Csak nekem valahogy túl passzív, emlékszel, ahogy mondta is, hogy megérzi, mit szeretne a partner, és azt teljesíti. – Kevésbé részletesen, mint ahogy szereti, de gyorsan elmeséltem a konyhai kalandunkat.
– Azt hiszem, hogy Ildi valójában a lányokhoz vonzódik, de a kedves pasikat elviseli.
– Eltűri… – Kezdtem már érteni, mit éreztem, amikor Ildi cicijeit simogattam szendvicskészítés helyett, perceken keresztül, és hiába nagyon jó és készséges nő, közben inkább Tünde húgának látványa izgatott. – Az is lehet, hogy felpróbálom Dupla-popsit, tényleg annyira szűk-e.
– Azt sejtem, hogy… micsoda nevet találtál neki!... Dupla-popsi se neked való. Valahogy nem tudom elképzelni rólad, hogy odatartja a puniját… haha… ráhasal a mosógépre, aztán egyszerűen megdugd, mindenféle aktivitása nélkül.
– Ne akarj mindenkiről lebeszélni! Csak kíváncsiság… Nem feleségnek gondoltam. – Derekánál fogva magamhoz húztam. – Gyere, vessük bele magunkat!
Felváltva eltünedeztek a párok, hogy pár perc múlva kipirultan, csillogó szemmel térjenek vissza. Aztán új párok alakultak, és kezdődött elölről a fűzögetés.
Csak a kanapén nem változott a helyzet.
– Bírod még? – szólítottam meg Melindát ismerkedésképpen, hiszen eddig nem beszéltünk még egymással, bár érdekes dolgokat hallottam róla a többiektől.
Úgy zavarba jött, mintha nem lenne mindenki számára egyértelmű, mit csinál csuklóig elmerülve a tőle jobbra-balra terpeszkedő srácok nadrágjában.
– Miért nem veszed elő? – érdeklődött Mariann is. – Biztos nem bánná senki!
Dupla-popsi kapott az alkalmon, és mire Melinda zavarában képes lett volna megszólalni, ő két mozdulattal kibontotta az egyik srác farkát: – Te szegény, csucsogsz saját levedben! – Már nyúlt is a másikért.
A körülöttünk beszélgetők vagy táncolók mind láthatták, hogy a második gatya is teljesen átázott a felturmixolt előnedvektől.
– Keserű ám, ami először kijön – figyelmeztetett mindenkit fennhangon Dupla-popsi –, ezért szoktuk a tenyerünkkel lesimítani… De ennyi! A sperma íze már attól függ, mit evett-ivott előtte a muki – folytatta az okítást, és szigorúan a srácokra förmedt: – Mit ebédeltetek?
A megkérdezettek, akik nem élvezték már annyira ezt a fajta figyelmet, mint a korábbit, a diszkrét nadrágban-matatást, kókadozva motyogtak valamit. Dupla-popsit nemigen érdekelte más saját hangján kívül, az odasereglőknek rögtönzött kiselőadást tartott:
– Az a legjobb, ha péld’ vaníliás süteményt esztek és bubimentes gyümölcslevet isztok, attól jóízű lesz a sperma. De – felemelte a mutatóujját és a hangját – ez itt még mind előlé, keserű, nem megkóstolni való!
Váratlanul megjött Melinda hangja, mintha nem akarná másnak adni, amiért ő dolgozott meg:
– Gyertek, elmegyünk megtisztálkodni! – Elvonult a két megilletődött sráccal, akik azért mégiscsak felismerték a komikum előnyeit, mert lóbálás közben összevigyorogtak.
Az alkalmi közönség hímenű egyedei, akik korábban irigykedve mustrálták kitüntetett figyelemben és szorgos kézimunkában részesített két társukat, majd Dupla-popsinak köszönhetően kárörvendezve röhigcséltek rajtuk, most megint vágyódó szemekkel néztek a trió után.
– Engem is megmosdathatna valaki! – mondtam ki hangosan mindannyiunk sóvár gondolatát.
Erre mindenki befejezettnek tekintette az előadást, és visszatért előző elfoglaltságához. Egy-két lánytekinteten éreztem ugyan, hogy magában megfontolta a dolgot, de nem jelentkezett senki. Talán a szorosan mellettem álló Mariannal nem akartak versengeni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]