2013. július 27., szombat

Testvérháború - Prológus 6. fejezet

Előzmény: Testvérháború - Prológus 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Testvérháború - Prológus 5. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1997

*****************************************************************

Három héttel később, karácsonykor, Frances és Katie felállította az első közös karácsonyfáját. Tökéletesen boldogok voltak együtt. A szerelmük egy pillanatra sem ingott meg. Tökéletes egyetértésben választották ki a fát és hozzá a dekorációt. A nappalijuk most leginkább egy katasztrófasújtotta övezetre hasonlított, tele összegyűrt csomagolópapírral. Mindketten kényelmes tréningruhába öltözve, mezitláb pakolták fel az égősorokat a toronymagas fára.
Ötletük se volt, hogy takarítják fel az összegyűlt hatalmas mocskot. Frances fintorogva nézett végiga romhalmazon és a fejét ingatta. Végül szürke szemeit Katie-re emelte, aki szintén megcsóválta a fejét és kezeit a csípőjére tette, miközben súlyát egyik lábáról a másikra helyezte. Aztán Frances-re nézett, akinek a szemében tiszta vágy csillogott. Hirtelen hőhullám futott végig a testén és azonnal megkívánta a nőt.
Frances közelebb lépett hozzá és mélyen a szemeibe nézett. Aztán felemelte a kezét, hogy gyengéden megsimogassa Katie arcát és előre hajolt, hogy szájon csókolja őt. Katie felnyögött, ahogy a másik nő nyelve becsusszant ajkai közé és Frances karjaiba simult. Testét elöntötte a forróság és nem tudott ellenállni a heves csóknak.
Mire észbe kaptak, már meztelenül fetrengtek a földön, testük pedig egymáshoz préselődött. Francis a menyasszonya fölé hajolt, ágyékát a lányéhoz préselve. Katie végigsimított a hátán, ujjai pedig belemélyedtek az izzadtságtól síkos izmokba. Hangosan nyögtek, miközben csókolóztak és szeretkeztek.
Katie teste azonnal megfeszült, ahogy Frances ujjai belé hatoltak. A másik nő már ismerte teste minden apró rezdülését. Pontosan tudta, hol kell hozzáérnie, hogy a lány azonnal elaléljon a gyönyörtől. Ajkaik ismét találkoztak és gyengéd csókban forrtak össze. Katie torkán kiszaladt egy hangos nyögés, mire Frances is felnyögött és ágyékát még jobban a lányénak feszítette. Aztán legördült Katie-ről, aki felült és vágyakozva pillantott le rá. Ajkai elnyíltak, ahogy zihált, érzéki mellei pedig hevesen emelkedtek és süllyedtek.
Teste még mindig remegett, és érezte, ahogy a nedvesség lefolyik combjai belsején. Aztán felsóhajtott, amikor érezte, hogy Frances erős karjai átölelik őt. A szürke szemek lecsukódtak, ahogy a nő ajkai rátaláltak Katie meredező mellbimbóira, gyönyörrel teli sóhajtásokat csalva elő a lányból. Katie teste megfeszült, és az orgazmus azonnal rátört megfeszülő testére. Hangosan felsikoltott és ujjait Frances vállába mélyesztette.
Frances tovább haladt a lány nyakára és Katie gyönyörének hatására rá is rátalált az élvezet. Végigcsókolta a lány nyakát, aki hátra hajtott fejjel utat engedett neki, még jobban felizgatva Frances-t, akinek orrát betöltötték az izzadt test kigőzölgései.
– Katie, baby! – suttogta a lány fülébe, majd folytatta: – Je veux vous faire l’amour sous notre arbre de Noël? [1]
Katie már megtanult annyira franciául, hogy megértse a másik szavait. Testét ismét elöntötte a vágy. Félig öntudatlanul bólintott, és annak sem igazán volt tudatában, amikor Frances a fa alá cipelte őt, hogy aztán ismét fölé hajoljon. Érezte a rá szitáló tűleveleket és Frances érzéki csókjait a testén. Érezte, ahogy a nő nyelve végigszalad mellkasán és hasfalán. Aztán felnyögött, amikor a nő ajkai rátaláltak a mellbimbójára, miközben ujjai a lány combjának belsejét simogatták, hogy aztán gyengéden szétnyissák szeméremajkait és behatoljanak barlangjába.
Hosszú órákig szeretkeztek, Frances pedig úgy érezte, teste minden egyes alkalommal szétrobban, amikor Katie elér a csúcsra.
A következő másfél év rózsaszín ködben telt Frances és Katie számára. Szerelmük egyre csak nőtt egymás iránt. Frances szülei, akiket örömmel töltött el a lányuk boldogsága, már gyermekükként szerették Katie-t. Már teljes mértékben a család részévé vált. Richard abba is boldogan beleegyezett, hogy a lány felvegye a családjuk nevét. Így a hivatalos neve Katie Rosenberg-DeValoi lett. A boldogságuk pedig mindenkit féltékennyé tett. Úgy egy hónappal Frances bejelentése után az anyja adott neki egy ajándékot. Egy ajándékot, ami megerősíthette soha nem múló szerelmüket. Egy házat, ahol közös otthonra lelhettek.
Ahogy az idő múlt, mindketten vágyakozni kezdtek valamire. Valamire, ami megtestesíti a szerelmet, amit egymás iránt éreznek. Valakire, akit együtt nevelhetnek fel. Akit a sajátjuknak mondhatnak. Egy gyerekre. Az ő gyerekükre. Akire mondhatják, “a mi fiúnk vagy lányunk”. De ez sajnos csak kettejüknek lehetetlen volt. Ezért egyikük sem beszélt róla. Mindketten eltemették az elméjük mélyére, ugyanakkor így is tudták, hogy a másik is vágyik rá.
Egy nap vacsora közben Katie-ből kirobbant a kérdés:
– Frances! Szerettél volna valaha is gyereket? – hangja remegett, ahogy a kezei is.
Frances felnézett rá és mosolya átragadt Katie-re is.
– Igen. Mindig is szerettem volna. – Átnyúlt az asztal felett és megszorította a lány kezét. – Katie! Gyereket szeretnék tőled.
A lány felnevetett a szeretetteljes hang hallatán és szemei örömkönnyekkel teltek meg. Felállt és egy szoros ölelésbe vonta Frances-t, hogy aztán visszahúzódjon és a nő szemébe nézzen.
– Mikor?
– Amint csak lehetséges.
– De kitől? – vonta össze a szemöldökét a lány.
– Mit szólnál Louie-hot? – mosolyodott el Frances. Már hosszú ideje tervezte, hogy megkéri mostohatestvérét. – Tudod, mennyire hasonlítunk.
– Igen – válaszolta Katie mosolyogva. – Hívjuk is fel! Most rögtön. Nem érdekel, mennyi az idő Franciaországban. – Azzal kivonszolta Frances-t a konyhából. El is felejtették a vacsorát és a dolgozószoba felé indultak.

Folytatása következik!

Vége a prológusnak!

_________________________________________________
[1] Je veux vous faire l’amour sous notre arbre de Noël? (francia): Akarsz szeretkezni a karácsonyfa alatt?


******************************************************************************






Ha eljutottál idáig, remélem, kialakult benned egy vélemény a történetről. Hálás lennék, ha ezt megosztanád velem, kommentben, vagy a címre kattintva elérhető kérdőív segítségével. Utóbbi használatához az útmutató itt található. A válaszok ez esetben az egész prológusra vonatkoznak.

28 megjegyzés:

  1. Ez is nagyon jó... Mikor jön a folytatás?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan lesz pár új fejezet. Aztán nem tudom. :)

      Törlés
    2. Neee... Nem fogom kibírni. Nagyon érdekel a folytatás... De addig is remélem lesz, amivel lekötöm piszkos fantáziámat...

      Törlés
    3. Nyugi, a heti minimum egy történetet tartom! :)
      De a következő hetekben több is lesz azért. ;)
      Piszkos a fantáziád? :)

      Törlés
    4. Remélem is, hogy több lesz, mert így is úgy érzem keveset olvasok...
      Nagyon piszkos fantáziával áldott meg a sors. Fogalmad sincs mennyire... :) Ez nekem jó, másoknak kevésbé, mert ezzel jól el szoktam poénkodni, sajna nem mindig a beszélgető partnerem javára...

      Törlés
    5. Akinek nem piszkos a fantáziája az nem is találja meg ezt az oldalt. :P
      Amúgy meg az a legjobb, mikor piruló arcokat lehet látni egy - egy elejtett szó, mondat után. XD
      Bocsi, hogy belepofázok a beszélgetésbe, de nem tudtam kihagyni. :D

      Törlés
    6. Hát, sajnos ezen többet nem tudok segíteni. :/
      Mert miket poénkodsz?

      Nem, nem, Sarge! Maradj csak! :)

      Törlés
    7. Semmi baj. De az a legnagyobb poén, hogy nekem zsigerből jönnek a válaszok és csak később esik le mit is mondtam... De akkor szakadok a röhögéstől

      Törlés
    8. Úgy is jó. :D

      Én beszólni szoktam úgy, hogy észre sem veszem. :S

      Törlés
    9. Az - az igazi, ha már gondolkozni kell rajta az már régen rossz. :D
      Amúgy szerintem jó buli kihasználni, ha ilyenre gyorsabban pörög az agyad. Ugye Bamb.. akarom mondani B.? :D

      Törlés
    10. Volt barátnőm és egyik barátnője, mindig párosával járnak wc-re. Soha nem értettem ez miért jó, de egyszer velük tartottam én is, kíváncsi voltam mit csinálnak. Ők nem tudtak rólam semmit így elég hülyén jött ki, mikor bementem az egyikkel a mosdóba és lekaptam. Hiába mondtam, hogy poén volt sajna nem hitte el, csak kb egy hét múlva, mikor rámutatott egy másik lányra, aki nagyon csinos volt. Mondta ha poén tegyem meg vele is. Hát megtettem. De a barátság nem jött rendbe, de egy életre megtanultam nem poénkodunk másokkal. Főleg az érzéseikkel. Kb két év múlva tudtam meg, hogy belém volt esve. Elég rossz poén volt...

      Törlés
    11. Igen. Ezért próbálom meg magam visszafogni ilyen téren. A szóbeli piszkálódás megmaradt, de ezzel sem akarok bántani senkit, így marad a magamon való poénkodás.
      Ja és B! Eddigi 21 évem során szinte soha nem szóltam be senkinek. Nem tudom milyen az...

      Törlés
    12. Pl. amikor mondasz valamit és csak utána jössz rá, hogy az a jelenlévők egyikének mennyire sértő.

      Törlés
    13. Volt ilyen, de akkor is egy jelenlévőre volt sértő. Az én voltam... :D
      Pl.: Milyen szemetek azok nők, akik azért nem járnak veled, mert nem vagy szőke.
      Hát ez csak rám volt igaz... Ilyenre gondoltál?

      Törlés
    14. Nem épp. Pl. egyszer egyik osztálytársamról megjegyezték, hogy megint milyen kövér csajt fogott ki. Erre mondom, hogy úgy látszik, a kövér csajokra bukik. Csak aztán esett le, hogy ott áll mellettem az exe, akivel két évig voltak együtt.

      Törlés
  2. Akkor tényleg valami elromlott bennem, mert ilyet én nem tudtam, tudok mondani soha. Tudtam, hogy félre lettem gyártva, de hogy ennyire....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már miért lettél volna félre gyártva? Ez szerintem nagyon is jó tulajdonság.

      Törlés
    2. Mindig ezt mondták nekem mikor kicsi voltam. Ez bennem maradt. El vagyok rontva. Nem tudok senkit bántani, így nem tudom rendesen megvédeni magam. Mindig meg kellett, hogy védjenek. Még focizás közben is kikészültek, mert nem akartam odalépni, nehogy valaki megsérüljön.... :S

      Törlés
    3. Szerződtess egy testőrt! ;)

      Törlés
    4. Tudsz ajánlani valakit? Lehetőleg aranyos legyen.... Vállalod? :P

      Törlés
    5. Egy aranyos testőr? Kész paradoxon. XD

      Törlés
    6. Hát igen a mai világ már csak ilyen, tele van ellentmondással.
      Különben is velem legyen aranyos és gyengéd, másokkal kemény... Na jó ez egy kicsit furi szóhasználat volt... :D

      Törlés
    7. Az egyik kedvenc filmem. A másik pedig az Üzenet a palackban. Mindig végig sírom a film végét... Ajánlom figyelmedbe. Semmi különös, csak egy kis romantika, és a végén egy meglepi. Én bioszórán láttam, megnézette velünk jutalomból a tanár. Még a fiúk is sírtak...

      Törlés
    8. Én egyiket se láttam. Nem vagyok egy filmőrült. De lehet, meglesz. :)

      Törlés
    9. Jó filmek is. Hasonló még az Édes November, és a Szerelmünk lapja is. :)

      Törlés
    10. Igen mind a kettőt láttam, nagyon tetszettek. Én már csak ilyen vagyok... :)

      Törlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]