2013. július 31., szerda

Váltás 2.

Kedves olvasóim!
A Váltás című bejegyzésemben felvetett kérdésemre eddig minden válaszadó ugyanazt válaszolta. Nevezetesen, hogy a második, a történetekre koncentráló szcenáriót kövessem.
Bár még nagyon szívesen fogadom a visszajelzéseket és a "szavazatokat" mindkét oldalra, de akkor most már ezen kezdek el dolgozni.
Az alapelv a következő: Azt az energiámat, ami a mindennapos teendőim mellett megmarad, ezen túl, amennyire csak lehet, történetek kitalálására és megírására, esetleg hasonló elbeszélések (pl. életképek) megalkotására, fordításokra fordítom. (Bár az utóbbi mennyiségét eddig is sokkal inkább az időhiány befolyásolta.) Ez viszont azzal jár együtt, hogy feladom azt a törekvésemet, hogy minden nap feltöltsek valamit. Lehet, így is lesz minden nap legalább egy bejegyzés, ez nincs kizárva. Augusztus végéig már időzítettem előre minden napra posztokat, azokat hagyom szépen lefutni. Utána viszont már ad hoc jellegűvé válik, mikor jön új bejegyzés. Ennek kapcsán csak annyi biztosat ígérhetek, hogy nem hagylak titeket sokáig újdonság nélkül. Merem vállalni, hogy még a legvészterhesebb időkben is hetente minimum egy történet lesz, de merem remélni, hogy a gyakorlatban ennek mindig többszöröse valósul meg. Életképek változó sűrűséggel jönnek, mint ahogy eddig is. Majd ha történik valami.
Emellett továbbra is lesznek egyéb posztok. A filmajánlót és az Egy perc lírát nem én csinálom, szóval ezek, ha csak nem fulladnak teljes érdektelenségbe, változatlanul, ugyanolyan sűrűséggel jönnek, mint eddig. A többi augusztus vége után viszont teljesen rendszertelenné válik.
Szoktam puszta szórakozásból képeket, videókat nézegetni, zenéket hallgatni, szóval semmi akadálya, hogy néha kiposztoljak valamit. Viszont nem fogom törni magam, hogy minden áron legyen valami. Ha valami megtetszik, és van különösebb okom rá, hogy kitegyem, van mellé mondanivalóm, akkor már megy is a blogra. De azt nem tudom megmondani, ez milyen sűrűn lesz. Lehet, néha naponta jön valami, máskor hetekig csak történetek. (Plusz persze a filmajánló meg az Egy perc líra.) Ez majd kialakul.
Viszont az utolsó vasárnaponkénti filmkritika és hétfőnkénti heti pornó augusztus 4-5-én lesz utoljára. Előbbinek lesz még folytatása, de szintén rendszertelenül. Majd ha találok megfelelő filmet. Viszont nem fogom értük tűvé tenni a netet, szóval ez nem lesz túl gyakori. Utóbbi viszont jelen formájában nyilván okafogyottá válik, és azt se tudom, a jövőben töltök-e fel pornókat és ha igen, hogyan és milyen időközönként. Majd elválik.
Emellett viszont, szintén a Váltás alatt felmerült ötlet alapján, indítanék egy új sorozatot. Ez pedig az "Életképek tőletek" címet kapná, amiből gondolom egyértelmű, miről is lenne szó.
A jövőben nem szeretnék olyan bejegyzéseket kitenni, amik részemről különösebb extra energiát igényelnek. Ezt tartogatom a történetekre. Viszont, akinek van kedve, besegíthet az oldal színesítésében.
Létrehozok egy "kérdőívet", amit már ennek a bejegyzésnek a címére kattintva is elérhettek, de minden "Életképek tőletek" címéhez is beteszem. Ott találtok lehetőséget rá, hogy elküldjétek nekem az élményeiteket, amiket szívesen látnátok viszont a blogomon. Hogy milyen jellegű élményekre gondolok, arra mintaként szolgálhatnak az én életképeim, illetve idővel a többiekéi is.
Viszont lenne egy-két kérésem és kikötésem:

1. Az életképeket küldhetitek a fent említett kérdőívre, vagy nekem mailban.

2. Azt szeretném kérni, hogy mindig adjatok meg az életkép mellé egy nevet. Ez lehet bármi. A sajátotoktól kezdve egy betűig vagy egy számig bármi, csak hogy össze tudjuk kapcsolni az egy ember által küldött életképeket és hogy társuljon mellé valami identitás is. Emellett az első életképetek mellé kérnék valami kis bemutatkozást. Ebbe jó lenne ha benne lenne a nemetek (ha a névből nem derül ki), a hozzávetőleges életkorotok (nem napra pontosan kell, csak amiatt kérem, hogy lehessen tudni, egy még tanuló egyénről, egy friss diplomásról, vagy egy már sokat látott illetőről van-e szó) és hasonlók. Ezek persze belekerülhetnek magába az első életképbe is. Etéren rugalmas vagyok, csak jó lenne, ha bekerülne.

3. Fenntartom magamnak a jogot, hogy megválogassam, milyen életkép kerül ki a blogra. Persze nem kell itt véres kezű, kukacoskodó cenzúrára gondolni. De gondolom megértitek, hogy szeretném megválogatni, mi kerül ki a blogra. Nagyon szívesen fogadok minden életképet, de szeretném, ha nem lenne belőle sértődés, ha nem kerül ki mindegyik.

4. Persze nagyon örülök neki, ha szépen megszerkesztett beszámolókat küldtök, de annak sem kell egyből legyintenie, aki nem tartja magát jó fogalmazónak. Nekem is önbizalomhiányom van e-téren, szóval még az se biztos, hogy ez igaz. Viszont, én szívesen vállalkozom rá, hogy ha az illető megengedi, hogy az általa felvázolt történetet formába öntöm. Ehhez viszont az kellene, hogy mailban küldjétek el az életképet, vagy legalább adjatok valami elérhetőséget (facebook vagy hasonló), mert különben nem tudjuk egyeztetni. Persze az nekem nem probléma, csak nem szeretném, ha sértődés lenne belőle, ha valami rosszat fogalmaznék bele.

Mindezek ellenére, remélem, nem riadtok vissza attól, hogy megörvendeztessétek a többieket, és persze engem, színes kis beszámolóitokkal.
Én pedig közben belevetem magam a történetírásba és fordításba. Remélhetőleg mihamarabb beindul ez is.
Addig is jó olvasgatást! ;)

Ui.: Aki több képre kíváncsi tőlem, mint amit ide feltöltögetek majd, az látogassa meg a tumblr oldalamat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]