2013. július 30., kedd

Szexjárat 19. rész - Sztriptíztől hajnalig

Írta: Marokfegyver


***********************************************************************

Klikkek alakultak, egymást és a zenét túlkiabálva helyezkedtek el a nagy-légterű földszint különböző sarkaiban. Egyre kevésbé tünedeztek el a párok, hogy szögletekben, sarkokban, vagy éppen a lépcsőfordulóban ismerkedjenek egymás testével, s aztán kipirulva előkerüljenek.
Tünde „öccséről” – akiről már régóta tudtam, hogy valójában nőnemű, ezért nem öccse, hanem húga – kiderült, hogy Evelynnek hívják. Ennek örömére kicsit pusziszkodtunk, közben nadrágon keresztül megmarkolta a farkamat, én pedig bugyitlan fenekét szorongattam. Belekóstolt a sikeresen felbontott, édes borba, és szótlanul leguggolt elém, kipattintotta a falloszomat – hosszan éreztem forró leheletét – és ráérősen kóstolgatni kezdte.
Melinda éppen visszatért, két kísérőjével összekapaszkodva – a srácok nem mutattak semmi hasonlóságot a korábbiakkal, akiket olyan alaposan megfürdetett, ez újabb kettő lehetett –, és Dupla-popsi is megjelent, ő is duplázhatott, ezt olvastam le fiúk vigyorgásáról.
Rákönyököltem a bárpult belső ívén körbefutó alacsonyabb részre, és szemrevételeztem a vendégsereget. Le kellene néznem – gondoltam, elvégre erősen vizuális típus vagyok – de tartottam tőle, hogy a selymes haj, a bájos arc, és persze az buja ajkak látványától nagyon hamar elélvezek.
– Nem azt mondtad, hogy inkább puncit akarsz? – kérdezte mellettem a szórakozott mozdulatokkal rágyújtó Tünde.
Húga abban a pillanatban abbahagyta a cumizást a pult takarásában, és kíváncsian nézett fel rám:
– Nos? Lehet szó róla…
– Ha már lehet választani – mosolyogtam –, de ezt se szívesen hagynám abba.
– Muszáj lesz választani, mert csak egy farkad van – nevetett Evelyn.
– Tudod, mit? Amelyikhez nagyobb kedved van.
– Van ehhez is, ahhoz is – válaszolt Evelyn komolyan, még mindig előttem guggolva –, de azért most mindenkivel nem fogok dugni, mert szétbasztok, általában ezért választom a szopit – nézett rám felfelé – de te mégis eldöntheted, melyik áll hozzád közelebb.
Nem találtam semmi kivetnivalót sem a közelségben, sem az állásban, eldöntöttem, hogy a punciját választom.
Simogatásszerű érintéssel megfogtam a fejét és gyengéden felemeltem a lányt. Felhúztam azt a 2 centinyi textilt, ami még takarta, és a puncijához érintettem a farkam. Megmarkoltam a popsiját, mintha fel akarnám emelni és karóba húzni. Hátradőlt a pulthoz, de a fejét előrehajtva figyelte, mit csinálok. Játszadoztam. Többször végigvezettem fixen és kitartóan álldogáló farkamat a bejáratnál, köröztem a csiklóján, és én is néztem.
Úgy szétnyitotta a lábát, hogy a szintkülönbség miatt be kellett hajlítanom a térdemet, hogy hozzáférjek, ezért egy idő után befejeztem a játékot, Evelynt derekánál fogva megfordítottam, rátámaszkodott a bárpultra, és a fenekét kínálta. Punciját hátulnézetből már olyan kinyílt állapotban találtam, mintha eddigre túllennénk egy meneten. Nem is hagyott semmi kétséget afelől, hogy készen áll, hátranyúlt és határozottan bevezette falloszomat a bíbor-rózsaszín barlangba.
Melindáék sétáltak el a pult túloldalán – újabb két partnert talált magának –, ám ezúttal nem tűntek el a kíváncsi tekintetek elől, hanem felkapva a tálcák egyikéről egy szendvicset, a helyiség udvar felőli sarkában álltak meg, közvetlenül a hatalmas akvárium mellett. A lány, amíg elfogyasztotta az uzsonnáját, hagyta a srácoknak, hogy kezeikkel minden rejtekét felfedezzék, s elővegyék saját szerszámaikat kis húzogatásra, addig is, míg Melinda lenyelte az utolsó falatot és átvette az irányítást.
Tünde húga fel-le mozgatta a popsiját, és minden lökésemnél hátrafelé tolva ráerősített.
A tüsihajú, kreolbőrű lány, aki eddig meztelenül táncolt két, ugyancsak ruhátlan fiú között, nem tartotta fontosnak, hogy elhagyják a terem közepét – inkább gyorsan körbenézett, láthatják-e kellő számban az érdeklődők –, egyszerre markolta a két merev falloszt, és a srácok látható unszolásának engedve, kissé húzódozva ugyan, letérdelt eléjük, és felváltva fogadta ajkai közé a harciasan böködő fegyvereket.
– Hívjunk neked is még valakit? – kérdeztem Evelyntől.
Kérdőn nézett hátra.
– Látod, minden csaj duplázza az élvezetet – mutattam a tüsihajú és Melinda irányába, de Dupla-popsira is hivatkozhattam volna, akit a kanapén egyszerre négy kéz tapogatott.
– Nekem így jó, csak lassan, sokáig…
Tünde észrevétlenül eltűnt mellőlünk, viszont megjelent Mariann – Bocs, csak töltök magamnak valamit! – és bejött a pult belső felére, láthatatlan mennyiséget öntve valami aranyló italból egy pohár aljára.
Több lány maradt magányosan, de nevetésük, tekintetük és a széttett lábak jól mutatták, hogy ők is készen állnak a bevetésre, de ha mások egyszerre több hímneműt is lekötnek…
Az alacsony csaj, aki korábban Ildivel tűnt el egy fordulóra – minket váltva Tünde szobájában – kényelmesen ereszkedett lefelé a lépcsőn. Minden egyes foknál, amikor kinyújtotta az egyik majd másik lábát és meglibbent a ruhája, jól látszott, hogy már ő sem bajlódott a bugyi visszahúzásával. Úgy tűnt, ezután nem lányt akar választani, mert egy váratlan mozdulattal beletelepedett egy srác ölébe.
Kedvtelve nézegettem Evelyn fenekét, egészen kihúztam a farkam – ellenőrizve, hogy egyenletesen csillog-e a nedvességtől –, hogy aztán újra tövig visszatoljam. Simogattam a félgömböket és széthúztam őket, ujjaimmal köröztem a hátsó bejáratnál. Nem is tértem már vissza kíváncsi tekintetemmel a többi vendéghez, inkább elragadtatással szemléltem a közeli látványt, és kéjesen mozogtam a forróságban. Amikor már úgy éreztem, hogy túlcsordul az élvezet, kihúztam a farkam, és a popsijára akartam ereszteni fehér nedvemet, de a lány villámgyorsan megfordult, leguggolt, és mielőtt még odaadó szájába tudta volna fogadni férfiasságomat, beterítettem az arcát.

*

– Ne merd azt mondani, hogy még el sem kezdődött a buli! – fenyegetett meg Tünde az ölembe ereszkedve. Vivien még időben elkapta onnan a kezét.
A földszinten teljes kapacitással folytak az események, szószerinti értelemben véve is.
– Te hol jártál? – kérdeztem összehúzott szemmel.
Feleletképpen átölelte a nyakam és feszes melleihez vont. Ildi személyében az élő válasz is megérkezett – a két lány egyidőben visszatérése csak megerősítette a feltételezésemet, hogy együtt hancúroztak az emeleten –, s leült velünk szemben.
– Zabszem befér már? – utaltam a korábbi kijelentésére, amikor még azon izgult, hogy minden rendben legyen az italok és szendvicsek mennyiségét illetően.
Fülemhez hajolva súgta:
– Beee… Jó ötlet volt az a vibri, hogy elővettétek.
– Az ágyon találtuk, nem kellett elővenni… Azt gondoltam, Mariannal játszadoztatok… Ildinek is tetszett? – néztem a lány felé, aki a többiekhez hasonlóan, már nem bajlódott a combjai összezárásával, az én helyzetemből jól látszott rózsaszín puncija.
– Imre kérdezi, hogy jó volt-e a vibri… – ismételte meg Tünde hangosan a kérdésemet.
Ildi mosolygott, és mutató-hüvelykujj körével jelezte elégedettségét.
Vivien, aki közvetlenül mellettünk ült, és akivel, egy perccel korábban még élénk érdeklődést mutattunk egymás iránt, Tünde háta mögött hozzám hajolt:
– Mekkora? – Értetlenségemet látva hozzátette: – Csak azért érdekel, mert ha nem valami extrém nagy, vagy éppen nem miniatűr mütyürke, akkor bemutatok egy kis műsort, feldobni a társaságot.
Amíg Tünde és az azonnal kíváncsian elénk guggoló Ildi közös erővel, szakszerűen elmutogatták a vibri méretét és egyéb paramétereit, és izgatottan megtárgyalták a lehetséges bemutató részleteit – anélkül, hogy a társalgásból akár egyetlen szót is elszalasztottam volna –, végignéztem a Vivien által feldobni kívánt társulaton. Legalábbis azokon, akik közvetlenül körülöttünk tobzódtak.
A párok és triók cserélődtek, a tüsihajú lány például valahol elveszítette a két srácot, vagy lecserélte őket egyetlen csajra… ám mire ezt zavartalanul végiggondoltam – anélkül, hogy nőnemű partnerével felfüggesztették volna egymás cicijeinek tapizását – fenekét a mellette ülőhöz tolta. S mivel türelmetlen fészkelődése kétséget sem hagyott afelől, hogy mit szeretne ezzel a helyezkedéssel kiprovokálni, az – egyébként másik lány cicijeit ízlelgető – ártatlan, szomszédos srác egyik keze feltűnés nélkül odaaraszolt a popsihoz, és két ujja becsusszant puncit birizgálni.
Emese – akit a vibrátoros kaland óta alig-alig láttam – egyik karjával olyannyira csimpaszkodott tánc közben partnere nyakába, hogy az eddig sem nagyon rejtegetett félgömbjei teljes valójukban visszamosolyogtak az érdeklődőkre. A másik keze lassúzás közben összetapadt testük közé préselődött, el sem tudtam képzelni, így beszorulva, hogyan bírja húzogatni, amit elkapott…
Vivien és Ildi közben megegyeztek, hogy együtt felmennek a kis rózsaszín rezegősért, hosszan néztem utánuk. Tünde maradt az ölemben, és gondos háziasszonyként onnan szemlélte a vendégsereget.
– Sok puncit megjár ma a kis vibrid… – nevetgéltem, már előre élvezve Vivien produkcióját.
– Nem is rossz ötlet! – kacagott, nyakamat ismét átkarolva. – Ha mindenkibe bedugjuk, ma többet lesz használva, mint eddig összesen.

*

Dupla-popsi – régi jó szokásához híven – láncban fogadta a látogatókat. Úgy oldotta meg a sorozatlövést, hogy nem egy emberbe próbált többször életet lehelni – pontosabban szívni –, hanem többen lőhettek egyet-egyet. Mindezt a földszint és az első szint közötti lépcsőn, félúton.
– Mindjárt megnézem… – jelentkeztem önfeláldozó arccal, amikor már többen beszámoltak erről a lépcsős kalandról, legalábbis csupán a megtekintéséről. – Van is ott valaki, vagy csak mindenki távolról veszi szemügyre?
– Egy dugta, egy meg várakozott, amikor láttam – válaszolta Melinda, hangjában némi neheztelő éllel, és letelepedett mellénk.
Többnyire Tünde cicijét simogattam úgy, hogy karomat eredetileg a combjainál vezettem be a ruhája alá, ám idővel ez az egyre gyűröttebb öltözet a dereka tájékán összpontosult, mint egy harmonika. Így gyakorlatilag deréktól lefelé meztelenül ült az ölemben. Érdekes felfedezésre tehetnének szert szexológusok, ha becsöngetnének egy ilyen buliba, s aztán elmagyarázhatnák nekem is kutatásuk eredményét és a konklúziót: Miért az eltakart cicikhez törekedtem, s miért nem a szabadon álló puncihoz?
– Vivient vagy Ildit nem láttad? – kérdezte Tünde az újonnan érkezőtől, aki tagadólag rázta a fejét és közben kilötyögtette az italát.
– Felmegyek, megnézem őket… – vállalkoztam. Egyrészt kíváncsi voltam Dupla-popsira a lépcsőn, de főleg furdalt a kíváncsiság, hogy a vibrátorért elinduló csajok mit művelhetnek már legalább tíz perce.
Vélhetően Tündének is ez utóbbi fordult meg a fejében, bár talán nem is nézőként részt venni egy esetleges csajos szexben, hanem tevőlegesen:
– Majd én! – ugrott fel az ölemből, aztán csekély hatékonysággal lehúzogatta a ruháját, majd pucéran maradt popsija élénk rázásával a lépcső felé sietett.
Melindával maradtunk, aki számos egyéb jó tulajdonsága mellett arról nevezetes, hogy szeret egyszerre több farkat szorongatni. Egymás felé fordultunk, kényelmesen hátradőltem, és terveztem a karomat feltenni a háttámlára, hogy semmi ne akadályozza meg a lányt, ha szeretné kézbevenni a farkam, Gondoltam, fel fogom ajánlani, hogy jobb híján – mivel csak eggyel rendelkezem – fogja két marokra… Egymásra mosolyogtunk, és elégedetten állapítottam meg, hogy mozdul felém a keze.
– Melinda vagyok – mondta, s jobbkeze állt a levegőben.
Attól sem lepődtem volna meg jobban, ha Mata Hariként mutatkozik be… Én is morogtam valamit, és az öntelt vigyor lecsúszott az arcomról. Mindenesetre a megtervezett mozdulatot befejeztem, s a kézfogás után karomat a háttámlára helyeztem.
– Te kinek az ismerőse vagy? – érdeklődött verbálisan, anélkül, hogy megfogta volna a rendelkezésére álló egyetlen farkat. Lehet, hogy kevesli?  Korábban a fürdőszobában kettőt mosogatott nagy gondossággal és kitartással.
– Tündéé – közöltem, és azt nézegettem, melyik irányba távozzak.
– Mert nemcsak Tündével láttalak, hanem Mariannal is, és ha nem csalnak a szemeim, akkor Tünde húgával is a pultnál – Büszkén tekintett rám, talán elismerésre várva, milyen jó megfigyelő.
– Én meg láttalak a fürdőszobában… – jegyeztem meg.
Erre elpirult. Ha az előbb magamat nem értettem – tudniillik Tündének miért a nehezebben hozzáférhető, eltakart cicijeit simogattam a szabadon álló puncija helyett –, akkor most Melinda is megfejendő rejtvényként ült mellettem. Hogyan pirulhat el egy lány, aki fél délutánon át az egész vendégsereg szemeláttára, legalább négy srác falloszát kényeztette kettesével? Hogyan pirulhat el, ha a népes közönség közül egyetlen ember megemlíti, hogy látta ezt az esetet?
Nem igyekeztem kibogozni, de kínosan éreztem magam addig az egyetlen másodpercig, amíg meg nem tette az eredetileg várt mozdulatot: egyik lábát és egyik kezét átlendítette a combomon.
A velünk szemközt ülők is módosítottak a felálláson, a tüsihajú csaj – anélkül, hogy megszüntette volna összekapaszkodását egy másik lánnyal, azt magával húzva – fenekét hátratolva, jókora terpeszben, óvatosan ráereszkedett a mellette tüskeszerűen meredező farokra. Ezzel felborult a rend, mert – ahogy látszólag ő is mással volt eddig elfoglalva – korábban a srác is az ellenkező oldalra irányította figyelmét és tapogatását.
Melindának elmúlt a zavara. Saját, rajtam átvetett combja árnyékában diszkréten nyomkodta a nadrágom elejét. Ahogy a népi nyelv árnyaltan kifejezné: nem sokat gatyázott. Közben felnevetett, amikor kissé előrehajolva belestem a lába közé. Puncija is nevetett, mint egy száj, ami kissé megnyílt és úgy is maradt, miután a gazdája mintha megnyalta volna az ajkait.
Szemben velünk a bájos arcú lány – aki savanyúan vette észre, hogy tapizójának meredező farkára hirtelen egy másik punci húzódott – nem ért rá hosszasan csodálkozni, mert hátulról játékosan elkapták a cicijét, ahogy az óvodások egymás szemét szokták befogni: „találd el, ki vagyok!” Kikerekedett szemmel fordult meg, és gyorsan rá kellett jönnie, hogy célszerűbb a száját kerekítenie, mert bekapásra kínálnak az elvesztegetett helyett egy másik falloszt. Így amíg az általa eredetileg helyzetbehozott farkat a tüsihajú igazgatta magába tövénél és zacskójánál markolva, addig az ő száját könnyedén kitöltötte egy másik.
– Van kedved felmenni? – kérdeztem Melindától. Helyesbítettem: – Feljönni?
– A fürdőszobába? – csodálkozott.
– Akár… Megfürdetsz? Lehetne olyan is, de kicsit többre vágyom…
– Baszni akarsz? – kérdezett rá kissé nyersen, ám gyakorlatiasan.
Gyorsan bólintottam, nehogy azt gondolja, hogy ezen még tanakodnom kell előtte, bár kézzelfoghatóan érezhette a helyzet aktualitását.
– Azért jöttél a buliba? – faggatott tovább. Úgy láttam, kérdéseivel tud még számomra meglepetéseket okozni.
– Már a szervezéstől benne vagyok a buli-projektben, és úgy fogtunk hozzá, hogy mindenki azt csinálja, amihez kedve van, és persze, amihez talál partnert magának. – Mivel ez a válasz nem elégítette ki, s bár a keze kitartóan dolgozott, továbbra is mérlegelő arccal nézett rám, hozzátettem: – Én, aki itt ülök alattad és félig a kezedben, úgy képzeltem el, hogy a legszebb lányokkal így-úgy szexelni fogok, és a szünetekben élvezem a társaságot, gyönyörködöm a cicikben… – Szemléltetésül megfogtam a közelebb eső, megnevezett testrészét.
Tétován bólintott, amiből nem derült ki, hogy megért, egyetért, vagy esetleg indulhatunk az emeletre egy actiont lebonyolítani. Benyúltam a széttett, hosszú-hosszú lábak közé. Igen ütőképes nedvesedést tapasztaltam, ami tovább komplikálta a helyzetet: nem értettem, mit kell még megfontolnia.
A szemközti kiscsapat már sínen volt, mindenki megtalálta az élvezet forrását, és vedelték is derekasan. Az eredeti 2 + 2 felállásból a két középső talált egymásra. A jobbszélen tartózkodó lány, akit kezdetben még a tüsihajú tapizott, bekapcsolódott a játékba, és a mellette ülve lovagló, hűtlenkedő barátnőjének segített, hogy a kisméretű, ám lelkes fallosz ki ne csusszanjon belőle…
– Én is azért jöttem, hogy jól érezzem magam – folytatta hosszabb szünet után Melinda.
Elkezdtem fészkelődni:
– Akkor ne fogjuk vissza magunkat! – lelkesítettem, és már nagyon mehetnékem volt az emeletre, Tünde szobájába.
Nem vallottam be az igazik okot: Kíváncsi voltam már, mit csinálnak a lányok, akik „felszaladtak” a vibrátorért. Ha mellesleg még ezzel az igazán mutatós, karcsú lánnyal is összejön valami, az pedig tiszta haszon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]