2013. január 22., kedd

Ismét változás a menüben

Kedves Olvasóim!
Egy angol anyanyelvű olvasómnak köszönhetően sikerült végignyálazni az összes eddig elkészült angol nyelvű történetem, így most már, remélhetőleg, azok is teljes mértékben élvezhetőek. A könnyebbség kedvéért, hogy ezek feltűnőbb helyre kerüljenek a blogon, létrehoztam nekik egy külön "oldalt". Ezen túl a felső menüben, a "Főoldal" felirat mellett az "English" fülre kattintva érhetők el. Igyekszem minél hamarabb megoldani az újabb történetek fordítását is, de már most is ajánlhatjátok az oldalt esetleges magyarul nem beszélő barátaitoknak, akiket esetleg érdekelhet.
Az angol történetek eddigi helyét a jobb oldali menüben egy új lista vette át, ahol a nem erotikus regényeimet fogom gyűjteni. Egyelőre csak az "Ifjú vér" szerepel ott, és ez egy ideig így is fog maradni, de remélem, belátható időn belül bővül majd a lista.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]