2013. január 26., szombat

Megjegyzések

Kedves Olvasóim!
A mai nap egy érdekes beszélgetésbe bonyolódtam egy olvasómmal az egyik történetem kapcsán. Ezzel kapcsolatban pedig szeretném megragadni az alkalmat, hogy kihangsúlyozzam, mindig szívesen fogadom a kommenteket, megjegyzéseket a történeteimhez, legyenek azok saját művek, vagy fordítások.
Tudom, vannak, akik nem szívesen osztják meg a véleményüket (emiatt semmi kifogásom ellene, ha ezt anonímen, Névtelenként teszik), vagy nem tudják megfogalmazni azt. Emiatt nem is teszem kötelezővé a kommentelést. Nem lenne értelme. Élvezzétek csak nyugodtan a történeteimet, de ha van valami meglátásotok, akár pozitív, akár negatív, kérlek, tudassátok velem! Ha nagyon nem akarjátok itt közszemlére tenni, akár e-mailban is!
Azt nem szeretem, amikor valaki csak úgy leszól valamit. Például, "Ez az XY karakter egy barom". Viszont ha megindokoljátok és kifejtitek a véleményeteket, hogy miért nem tetszett a történet adott eleme, vagy akár az egész történet, semmi bajom vele. Még örülök is neki. Azt előre megmondom, hogy kötekedni fogok, megvédem az álláspontomat, de ezt senki ne vegye elutasításnak! Az író abból tanul, ha más szempontokat, más véleményeket is lát. Lehet, sőt, igen valószínű, hogy nem fogadok el minden érvet elsőre, de bármit kifogásoltok, bármilyen érvet hoztok fel, ha megindokoljátok, igyekszem a későbbi történeteim írásánál figyelembe venni.
Emellett pedig, ha esetleg valakinek nem lenne konkrétan megfogalmazható véleménye, hogy miért tetszik neki a történet, de nagyon bejön, akár egy "Tetszik", vagy "Ez jó volt" megjegyzést is örömmel fogadok. Jobb, ha indoklás is társul hozzá, de ha nincs, az se baj, mert legalább érzem, hogy jó úton haladok.
A "Nem tetszett", vagy "Rossz volt" megjegyzéseket viszont kérlek, mellőzzétek! És nem amiatt, mert nem kérnék a kritikából. Viszont míg az előbbiek bátorítóak és motiválóak, ezzel semmit nem értek el, csak azt, hogy elmegy a kedvem az írástól. Ha már nem tetszett, annak biztosan van valami oka. Feltételezem, ha már itt vagytok és olvastok engem, az alapvető stílusommal nincs problémátok. Innentől kezdve pedig kell, hogy legyen valami konkrét ok. Nyugodtan szóvá tehetitek, ha nem tetszett, én elfogadom. Csak akkor mondjátok meg, miért!
Á, igen, és még valami. A blognak van sajnos egy olyan problémája, hogy nem minden operációs rendszerrel lehetséges rajta kommentelni. Mobilról pedig messze nem minden készülékről. (Például az enyémről sem.) Viszont igyekszem minél több történetem linkjét kitenni Facebookra is. Ha valakinek ott kényelmesebb, vagy másképp nem megoldható, ott is szívesen fogadom a véleményeket.
Köszönöm a megértéseteket.

24 megjegyzés:

  1. Torjuk meg a jeget! Ki kezdi?? ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hat a pozitiv vagy negativ kritikakat :D

      Törlés
    2. Befejeztem. *kezemet feltartva felállok* :D

      Törlés
    3. Hat akkor ez az eloadas is elmarad ^^

      Törlés
    4. Hat akkor ez az eloadas is elmarad ^^

      Törlés
    5. *feltartja a 9-es számot*

      Törlés
    6. Hát amikor valaki zsűrizik tudod, és mutatják a táblákat 0-10-ig! O.O

      Törlés
    7. Ja ertem ^^ Most mar tuti Brigi ertetlenkedese ram ragadt :/
      Az en pont szamom a 6 de csak azert mert ez tokeletes passzol a tiedhez es a blog imazsahoz vagyis 69 :D

      Törlés
    8. Nem is te lettél volna xD

      Törlés
    9. Mert tudtam, hogy te ebből is kihozol valami amit nevetek egyet :D

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Ne játszd már a hülyét, Iza! Ennyire te sem vagy az. :D

      Törlés
    2. Dehat most nem is kamuzok!!! -.-
      Hosszu volt az ejszaka most tenyleg nem ertem, hogy mire celzol -.-

      Törlés
    3. "Élvezzétek csak nyugodtan a történeteimet, de ha van valami meglátásotok, akár pozitív, akár negatív, kérlek, tudassátok velem!"
      Te hol látsz ebben a bejegyzésben történetet? :)

      Törlés
    4. Eloszor is ki akart itt kritikat irni? :D

      Törlés
    5. Te. :D
      "Hat a pozitiv vagy negativ kritikakat :D" A második megjegyzésed itt. ^^

      Törlés
    6. En?! Biztos nem. Annal nyuszibb vagyok. :)
      En csak batoritani akartam a nepet semmi tobb ^^

      Törlés
  3. Komolyra forditva a szot!
    Vegeztem egy ket tesztet ami a blog alkalmassagat illeti mobilokon.
    Amire rajottem nem tipustol fugg hogy lehet e megjegyzest irni vagy sem hanem pl. az androidos keszulekeken a szoftver verzio a mervado. Amit igy tudtok megnezni Bealitasok->telefon nevjegye es ezen belul kell irja pl 2.3.4 vagy ehhez hasonlo.
    Lenyeg a regebbi verziokon meg nem jeleneti meg (minel kisebb a szam annal regebbi a legujabb a 4.0+) valoszinu a fejlesztok miatt mivel minden ujabb frisitesnel plussz elemeket helyeznek bele.
    Windows mobilon tokeletesen mukodott erre egy nokia lumia 710 hasznaltam(nem reklamnak szantam)
    Szoval a lenyeg, draga Brigi nem a blog hibaja!
    Ha barmilyen kerdesetek van mobillal kapcsolatban kerdezzetek nyugodtan

    Pumukli

    VálaszTörlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]