2013. január 5., szombat

Országimázs - Németország

Amikor a minap az izraeli strandok szép lányait nézegettük, megfogant bennem az ötlet, mi lenne, ha ebből rendszert csinálnánk? Na nem az izraeli csajok nézegetéséből. Bár, akár arra is sor kerülhet. De ha már országimázs, megnézhetjük, más országok milyen szép lányokkal büszkélkedhetnek. Fel lehet fogni ezt egy alternatív útikönyvnek... bár ez kicsit túlzó, hiszen ha csak azokat az országokat mutogatnám, ahol jártam is, és tudok róla praktikus dolgokat mondani, rövid lenne a lista. De ha praktikus ismereteket nem is adhatok, de élvezetes látnivalókat igen. Mit szóltok az ötlethez? Benne vagytok egy ilyen utazásban?
Kezdésnek tegyünk is egy próbát!
Az első utazás ingyen van. :D

Mi is jut eszünkbe először Németországról? Deutschland, Deutschland über alles, sör, virsli, rajnai borok... és bűn ronda nők. Ezek többségét tanúsíthatom is. Lehet, a nőik csúfságát kompenzálják a jó sörökkel. Pedig csak attól függ, mit mutogat az ember, nemde? Ha őket mutogatnák külföldön, csak az tudná meg a szomorú valóságot, aki odamerészkedik.










Bár, ki tudja! Lehet, nekik az egyszerű, mezei német csajok jobban tetszenek. :D

1 megjegyzés:

  1. Csúnya nők?
    "Nincs csúnya nő, csak nem ittunk eleget"!

    Szép nők: "Azt is unja valaki!"
    Persze vannak akik mellett szívesen unatkoznék! :-)
    (Nem a saját bölcsességeim!)

    VálaszTörlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]