2012. december 11., kedd

Zeneajánló 1.

Mint azt már a Bejegyzés-ötletek alatt egy megjegyzésben kifejtettem, szeretek több lábon állni. Hagyatkozhatnék arra is, hogy majd csak kitalálok mindig valamit bejegyzésnek, ami épp jön. Viszont ez nekem néha kissé frusztráló, ha éppen sokáig semmi ötlet. Emiatt szeretem, ha vannak "szamárvezetőim".
Ez alatt most éppen olyan kategóriákat, ahogy eddig is mondtam, "sorozatokat" értek, amik mindig ott vannak támpontként, és jó, ha minél több van belőlük, mert így az egyikbe csak bejön valami. Ha nincs Ötletözön, csak történik velem valami érdekes a való világban, vagy fordítva. De ha egyik sem, akkor még van egy harmadik, negyedik, ötödik hasonló témakör. Lehet, lesz amibe hónapokig semmit nem írok, de engem a tudat megnyugtat, hogy szükség esetén azt is elővehetem, hogy támpontot adjon.
Ezért, mások tanácsára is, gondoltam, el lehet indítani egy ilyet is. Bár a téma nem erotikus, de üsse kő! Remélem, azért ezzel is szerzek nektek pár élvezetes pillanatot. Ha meg nem, akkor csak szóljatok, és keresünk más megoldást!
Sok zenét viszont ne várjatok tőlem, mivel nem vagyok egy nagy fan, aki mindig új számok után kutatna, és amúgy is sokszor olyan zenét hallgatok, amit, ha személyes levelezésben meg is osztok veletek, nem posztolnám ki szívesen. De igyekszem mindenki számára emészthetőbbeket is találni. Viszont, hogy mégse csak néhanapján kapjatok valamit, megkértem Izát, aki járatosabb az ilyesmiben, hogy segítsen be. Tőle, Speedy Gonzales néven talán még több számot is fogtok hallani. Remélem, mindkettőnk termése elnyeri a tetszéseteket.
Rögtön elsőnek tőlem ezt hallgassátok meg:


Nos, mit gondoltok?
Várom a véleményeket (továbbra is, akár névtelenül is), észrevételeket, megjegyzéseket, akár a számról, akár magáról a Zeneajánlóról.

9 megjegyzés:

  1. Yeeeesss! *-* Nagy kedvenc a Skillet meg ez a nóta is ^^ A magam részéről jelesre értékelem. :) A számot is meg a Zeneajánlót is! Mindenképp!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. :)
      Számíthatsz majd még többre is, azt megígérhetem. :)

      Törlés
  2. Eddig nem ismertem de azt hiszem nagy kedvenc lesz!^^ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvégre ez a szerepe a zeneajánlónak, nemde? :D
      Tényleg ennyire tetszik? :)

      Törlés
    2. Igen. Imádom az ilyen stílusú zenéket. :D
      Neked köszönhetően hallhattam ezt is. :D Egész délután ezt hallgattam.:D xD

      Törlés
    3. Hát, én is a hasonlóakat szeretem, szóval számíthatsz még ilyenekre. ^^

      Törlés
  3. Ahhoz képest, hogy nem vagy egy nagy zenefan elég nagy zenét tettél be így elsőnek :D
    Van ízlésed, kapsz egy piros pontot :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nem vagyok zenefan alatt azt értettem, hogy nem gyűjtögetem a zenéket, vagy agyalok, áradozok azon, hogy ez de jó! De hallgatni szeretem. Ha egyedül utazok, mindig benn van a füles. :)

      Törlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]