2012. december 4., kedd

Életképek 7.

Lassan már azt várom, mikor vágja valaki a fejemhez, hogy ne hazudozzak már, nem történhet ennyi minden egy villamoson, pláne döntő többségben ugyanazon a vonalon és ilyen rendszerességgel. Pedig mégis. Na jó, ferdítek rajtuk egy kicsit, mert nem akarom, hogy egyszer valaki megtaláljon és jól ellássa a bajomat amiért róla, vagy a barátnőjéről nyáladzok itt. De a dolog lényegi mondanivalója minden esetben így igaz. És ezek csak a szürke hétköznapok. Lassan már elindíthatnám a magam szexjáratát, ahogy Marokfegyver barátom is teszi. Bár az én esetem azért kicsit más.
De élvezetekben nincs hiány. Nem hiába, Budapest nagy város. Vagy lehet, csak én járok nyitott szemmel erre?
Lényeg a lényeg, most se unatkoztam. Ugyanazon a villamosvonalon, amit lassan már elnevezhetnék a Gyönyörök Járatának, megint volt alkalmam gyönyörködni. Igaz, most épp nem befele mentem az egyetemre, hanem délután hazafele, de hát, nem csak reggel kell erőgyűjtéshez az ilyen látvány, hanem egy hosszú nap után feltöltődésnek is, nem?
Na de, hogy ne térjek el a tárgytól, megyek hazafelé, ülök a villamoson, amikor megpillantottam két lányt. Nem voltak különösebben szépek, csak hogy megnyugtassalak titeket, nem mindig szuperbombázókkal utazok együtt. Csak két tizenhat-tizenhét év körüli lány farmerban, sport és deszkás cipőben, bőrkabátban. Az egyik szalmaszőke volt, kissé váll alattig érő hajjal, és kék szemű, a másik kissé lilás árnyalatú fekete hajú Kleopátra-frizurás, csak a pontos "dokumentáció" kedvéért.
De nem is az az igazán érdekes, hogy hogyan néztek ki, hanem hogy mit csináltak. Konkrétan úgy turbékoltak a zsúfolt villamoson, mintha nem is létezne körülöttük a világ. A szőke a másik ölében ült, nevetgéltek, kacarásztak, egymást simogatták. Nem hallottam, mit mondanak, mert egyrészről benn volt a fülhallgatóm, másrészt meg, ha ki is húzom, az általános zajtól akkora távolságból akkor sem értettem volna, de a lényeget anélkül is lehetett érzékelni a gesztikulációból, a lágy mozdulatokból.
És mit ad Isten, hát nem pont ott szálltak le, mint én? Persze megmutatkozik az én perverzióm is, mert igyekeztem úgy alakítani, hogy mögöttük sétáljak az utcán, azért persze diszkréten lemaradva, de mégis látótávolságon belül.
Kézen fogva sétáltak a megállóból a közeli panel tömb felé, abba nem hagyva a kacarászást. Majd amikor az egyik lépcsőházhoz értek, megálltak. Mint kiderült, az egyik lány ott lakik. (Vagy legalábbis oda ment, hiszen nem tudhatom, hogy nem látogatóba ment-e valahova.) Megálltak, szembe fordultak egymással, és ott, az utca közepén váltottak egy gyors de szenvedélyes csókot. Majd a szöszi elindult a lépcső felé, addig fogva barátnője kezét, amíg még mindkettőjük kinyújtott karja át tudta hidalni a távolságot, majd keze kicsusszant a barátnőjééből, és ő pár pillanat múlva eltűnt az ajtó mögött.
A fekete-lila hajú lányt követtem még egy ideig, de a következő sarkon én másfele fordultam, mint ő, annyira meg már én se vagyok perverz, hogy csak azért tegyek kitérőt, hogy őt kukkoljam. Eddig is csak azért mentem el, mert amúgy is ugyanarra mentünk.
De minek is magyarázkodok? Ha elhiszitek, mindannyian örülünk, ha meg nem, írhatok itt tíz oldalas védőbeszédet magamnak, akkor se hinnétek el, nem?
Na, de ami a lényeg, szép is az élet, nemde-bár?

43 megjegyzés:

  1. Így, ahogy mondani tetszik! Szép az élet, csak észre kell venni! :) Lehet a szomszédságodba költözök, mert bár egy kisvárosban is van néha esemény, de azért nem ilyen rendszerességgel! :)

    VálaszTörlés
  2. Te látnivaló O.O Bérlet nix? ^^

    VálaszTörlés
  3. Magamat hogy látnám, Manó? XD
    Amúgy, ha bérletet adnék, utána mi maradna nekem cserealap? :)

    VálaszTörlés
  4. Havonta fizetnék természetben O.O Főzök, mosok, takarítok ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja hogy te! :D
      Te nem kapsz. -.-

      Törlés
    2. Neked kérned se kell. :)
      Csak vigyél magaddal! ^^

      Törlés
    3. Ohhh, mily megtiszteltetés! :)
      Viszlek! Még a lakásomhoz is adok kulcsot! ;)

      Törlés
    4. Mindig csak ez a diszkrimináció :(

      Törlés
    5. Óha! Csak vigyázz, mert kipakolom a hűtődet! XD Csak viccelek.
      De nem akarok rád nyitni... khm... közben. ;)

      Törlés
    6. Hát ha neked csak a hűtőm fontos. :(

      Ne félj! Akkor diszkréten eltorlaszolom a bejáratot, vagy pedig az ajtóra kifüggesztem a cowboy kalapot, amiről tudod, hogy nem szabad bejönni. Bár az nem jó ötlet, mert akkor még inkább kíváncsi leszel. :D

      Törlés
    7. Miért pont cowboy kalapot? :)
      Ja. Lesátorozok az ajtód elé. XD

      Törlés
    8. Ezek szerint nem láttad a vejedre ütöket! Mondjuk nem sokról maradtál le, mert roppant idióta film. De ott volt egy ilyen, hogy a szülők kiakasztották a cowboy kalapot, és akkor a gyerek tudta, hogy nem szabad bemenni. XD :D

      Egyébként, mivel szomszédok vagyunk, ezért akár ha egy poharat raksz a falhoz, és fülelsz még akár átszűrődő hangokat is hallhatsz, ha nagyon akarsz. ;)

      Törlés
    9. Én csak nyakkendőt hallottam. :D A filmet meg nem ismerem. :)

      Hát, azért annyira nem vékonyak a falak. Legalábbis itt nem. ^^

      Törlés
    10. Na arról meg én nem hallottam. :D

      Ezek szerint csak a koliban ennyire vékonyak a falak, hogy azt is hallod, amit nem akarsz. XD Ó, hát akkor bukta kiscsillag! Max. beugrasz harmadiknak! ;)

      Törlés
    11. Koliban simán elhiszem. :)

      Ha bevesztek... ^^

      Törlés
    12. Elhiheted! :D

      Háát...kettesben jobban élvezném. ;)

      Törlés
    13. Akkor nem zavarlak majd. ;)

      Törlés
    14. Mármint veled kettesben! ;) Hidd el, hagyok neked elég látnivalót! Nem fogsz unatkozni a szomszédságomban. :P

      Törlés
    15. Mert? Kérhetek egy kis "termékismertetőt"? :)
      Miért jó a te szomszédodban lakni? :)

      Törlés
    16. Erre nem válaszolok, a fantáziádra bízom! :)

      Hmm...mert körülöttem zajlik az élet. :)

      Törlés
    17. A kettő egybe tartozik. ^^
      Részleteznéd ezt a "zajló életet"? :)

      Törlés
    18. Mi tartozik egybe? :)

      Sok ember megfordul körülöttem. Ilyen is-olyan is. Inkább felüdítő, esetlegesen izgató pillanatokat, jeleneteket tud elcsípni a szemfüles kukkoló. :)

      Törlés
    19. A két kérdés. :)

      Mondj egy példát! ^^

      Törlés
    20. Jah! Hát mindkettőt a fantáziádra bíztam! :)

      Például egy fotózás, vagy egy-egy barátnő bensőséges interakciója. :D

      Törlés
    21. Te gyakorlod a rejtélyes beszédet? :D
      Utóbbira mondasz példát? :)

      Törlés
    22. Nem, de tudom, hogy profi vagyok benne! :P
      Abból,ahogy megölel, magához húz,belém karol, ahogy kacarászunk egy kívül álló azt hihetné,hogy együtt vagyunk. Pláne egy leszbikus. Pedig nem. XD :D

      Törlés
    23. Érdekes látvány lehet. :)

      Törlés
    24. Nem tudom. Hál Istennek még nem láttam magunkat kívülről! :)

      Törlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]